OMILJENI ŽENSKI KUTAK: imamo ideju kako ćete sami izraditi prostor za šminkanje

Vrijeme je za jedan sasvim poseban ‘uradi sam’ projekt koji će oduševiti dame. Pogledajte kako jednostavno i s malim sredstvima možete kreirati svoj kutak za šminkanje!

 


Evo jednog DIY projekta za dame! Nitko vas više neće požurivati da iziđete iz kupaonice jer u svojoj sobi u svega nekoliko jednostavnih poteza možete složiti vlastiti kutak za šminkanje.


BOJANJE ZIDA

Prvi korak je bojanje. InDizajn tim obojio je dio zida u obliku tzv. arha, odnosno svoda, čime se vizualno istaknuo izgled kutka – ovako zasigurno plijeni veću pažnju. Kako bi vam luk bio ravnomjeran, pomognite si čavlićem, a kako izvesti ovaj trik, pogledajte u video prilogu!

Za boju na zidu odabrana je ružičasta jer s njom ne možete pogriješiti. No, u mali ženski kutak odlično će se uklopiti i bež ili bilo koja pastelna nijansa.

 

InDizajn

POLICA ZA ŠMINKU I NAKIT

U kutku za šminkanje potrebna vam je polica na koju ćete odložiti šminku. InDizajn tim je odlučilo svoju izraditi sam, a dijelove su odabrali u Bauhausu.

STAVLJANJE OGLEDALA

Naravno, kutak za šminkanje nezamisliv je bez ogledala! Ovalno, kvadratično, duguljasto… izaberite ono koje vam se najviše sviđa. Ako je dovoljno veliko, nećete pogriješiti! Ogledalo postavite na visinu koja odgovara sjedećoj poziciji.

 

InDizajn

IZRADITE SAMI LAMPU

Dok se šminkate, potrebno vam je i više svjetla. Ako vam svjetlo u sobi nije dovoljno, umjesto lampe imate opciju pričvrstiti u zid držač i jednostavno na njega objesite lampu. Tako ćete i uštedjeti prostor.

TEGLA ZA CVIJEĆE

Od drvenih letvica možete izraditi ukrasne okvire idealne za smještanje manjih biljaka, a na zidu će izgledati efektno. Ljepilo ostavite da se suši 24 sata.

Komentari