Pogledajte kako su se Lea i Marina snašle u ulozi dizajnerica

Gledateljice Lea i Marina prijavile su se za naš prilog “Dizajner na jedan dan” te dobile priliku pokazati svoj talent za uređenje interijera. Ali i umijeće brzog reagiranja, jer je zadatak bio ograničen vremenskim rokom

Radne sobe na prvi pogled čine se jednostavnima za urediti jer imaju svega dva osnovna elementa – radni stol te stolicu, a sve ostalo – poput polica, ormarića, dodatne stolice – nije nužno. No, kada ta prostorija mora biti uređena u eklektičnom stilu, onda stvar ipak postaje složenija. Upravo takav su zadatak – uređenje radne sobe inspirirane eklektikom za koju su imale rok dva sata dobile natjecateljice Marina i Lea.

Dodatni uvjet je bio da su trebale pratiti boju zidova – pastelno zelenu, odnosno plavu. Marina se odlučila za neuobičajenu dimenziju stola i poigrala zanimljivim dekoracijama, a Lea se odlučila za koncept netipičan uredima i radnim prostorima.

Kako su ovi odabiri prošli kod Mirjane Mikulec, koja je kao i uvijek ocjenjivala uređenje, te tko je “fulao” temu a tko pobijedio, saznajte u video prilogu!

 

LEA

 

InDizajn

 

MARINA

InDizajn

 

Komentari