Brzi makeover: za šest sati udahnuli smo novi život spavaćoj sobi

Jelenina spavaća soba godinama je čekala dovršetak uređenja. Tim Mirjane Mikulec zatekao je samo žuti krevet, koji je uz pomoć efektnih detalja napokon došao potpuno od izražaja. No to nije sve…. pogledajte što je još sve dodano ovoj spavaonici!

 

Gledateljica Jelena osvojila je u emisiji “InDizajn s Mirjanom Mikulec” nagradni makeover u vrijednosti od 5000 kuna što je bilo dovoljno da njezina spavaća soba doživi nevjerojatnu transformaciju. Tim Mirjane Mikulec zatekao je u interijeru samo žuti krevet čiji dizajn i lijepa boja nisu nimalo dolazili do izražaja jer su bili prigušeni smeđom posteljinom i bijelim pozadinskim zidom.

Od nužnih elemenata u prostoriji bio je još potreban i ormar za garderobu, a dodani su još i trendi stolići koji su ovdje u ulozi noćnih ormarića. Stolne lampe dale su divno ambijentalno svjetlo i učinile prostor zanimljivijim, kao i tapeta intenzivnog cvjetnog uzorka. Stavljanjem tapete na zid iza kreveta, njegova žuta boja je konačno došla do izražaja i cijela prostorija je najednom oživjela, što je i bio cilj. 

U video prilogu pogledajte kako je tekao makeover u trajanju od samo šest sati! 

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

Foto: Darko Mihalić


Foto: Darko Mihalić
Komentari