ŽIVOT IZ SNOVA: prekrasna drvena kuća okružena čudesnom prirodom

Ovaj puta vodimo vas na drugi kraj zemaljske kugle, na prekrasni Novi Zeland. Tamo smo, u fascinantnom prirodnom okruženju, pronašli kuću za najam!

 


Mnogima je daleki Novi Zeland top destinacija kada su putovanja u pitanju. Prekrasna priroda glavni je adut ove otočne zemlje, pa su kuće za najam na ovakvim pozicijama vrlo česte. Takva je i drvena kuća u regiji Gibbson, veličine oko 50-ak četvornih metara, koju smo pronašli na Airbnb-ju.

Foto: Airbnb

Poznata američka platforma za iznajmljivanje reklamira je kao savršenu nastambu za odmor u paru. Ova kućica moderne unutrašnjosti i tradicionalnog drvenog pročelja s trijemom odnosno terasom okružena je prirodom – planinama i vinogradima i s pogledom na divljinu Južnog otoka.

Foto: Airbnb

Sa svakoga prozora u kući, a ne samo sa prostrane natkrivene terase, pruža se prekrasan pogled na zeleno okruženje pa se stvara dojam duboke uronjenosti u prirodu, što je jedan od ciljeva ovakvog odmora.

Foto: Airbnb

Upravo zahvaljujući velikim prozorima nestaje granica između interijera i eksterijera, što naročito dolazi do izražaja u centralnoj, dnevnoj prostoriji u kojoj su kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak. Natkrivena terasa funkcionira kako prava prostorija, udobna blagovaonica.

Foto: Airbnb

Zelenilo travnjaka u kontrastu je s plavo obojanim drvenim pročeljem, dok je bijelo obojanim zidovima, stropovima i gredama u unutrašnjosti stvara dojam prostornosti. Lijepo i decentno namješten interijer posve je funkcionalan i zadovoljava sve potrebe prostora za najam.

Foto: Airbnb

 

Komentari