KUPAONICA OD 5 KVADRATA: intenzivne boje i odvažna tapeta za sve one koji ne žele klasični makeover

Nedavno je završila adaptacija kupaonice stare više od 20 godina. Promjena je izazvala pravo oduševljenje jer je kombinirano nekoliko intenzivnih boja i vodootporna tapeta zanimljivog dizajna. Za kupaonice male kvadrature poput ove uvijek je savjet da birate namještaj po mjeri kako bi bile zadovoljene sve želje.

 


Prema postojećem tlocrtu kupaonica i wc su bili odvojeni pa je prvi zadatak bio djelomično srušiti zid i dobiti prostoriju od 5 kvadrata. Prema novom rješenju na poziciju gdje je bio toalet stavljen je walk in tuš, dok je u drugom dijelu prostorije smješten umivaonik, wc i ormarići. Ovo uređenje svakako ulazi u kategoriju „hrabrijih“. Osim pločica u plavoj, crnoj i bijeloj kombinaciji te zelenih ormarića, klijentica je poželjela odvažnu tapetu.

Klasika je vidljiva samo u odabiru sanitarija u bijeloj boji te tipkala koje je već postalo standard u kupaonicama. Zauzimaju vrlo malo mjesta te su vrlo decentna i elegantna. U ovom slučaju odabrano je ono čija je površina otporna na otiske i ogrebotine pa je i održavanje jednostavnije.


Makeover muške kupaonice: crnim sanitarijama postignuta je doza profinjenosti i elegancije

 

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI/FOTO: MARKO CINDRIĆ

 

Komentari