Kako su Anja i Paulina za samo dva sata uredile teen sobe

Dizajnerice na jedan dan ovoga puta su dvije mlade dame, strastvene ljubiteljice uređenja interijera Anja i Paulina koje su dobile u zadatak u samo dva sata urediti dječju sobu. Obje su se odlučile da to bude soba za tinejdžerice, a kakav je konačni rezultat pogledajte u nastavku!

 

 

 

Paulina Babić i Anja Štefanić odabrane su na nagradnom natječaju InDizajna da budu dizajnerice na jedan dan te pokažu svoje umijeće uređivanja, brzinu te snalažljivost. U samo dva sata morale su iz asortimana Lesnine odabrati namještaj i detalje kojima će urediti prostoriju. Zadatak je ovaj puta bila dječja soba, a Anja i Paulina odabrale su sobe za djevojčice u prozračnim i nježnim pastelnim tonovima, ali s neutralnom bijelom bazom.

“Uh, nisam baš u tome na domaćem terenu, ali poslije mi se svidjela ideja dječje sobe. Onako kako bih je uređivala svojoj kćeri, tako sam i napravila”, izjavila je Anja, koja se u uređenju vodila i geslom “manje je više” – pored osnovnih komada namještaja vrlo jednostavnog dizajna u bijeloj boji, dodano tek nekoliko lijepih, nenametljivih detalja. Kako je otkrila kamerama InDizajna, za nju je ovaj zadatak bio izazov, budući da nema djece.

Zato je ova tema bila itekako aktualna za Paulinu koja je nedavno postala mama dječačiću. Je li njezino svježe iskustvo opremanja dječje sobe bilo presudno da pobijedi, pogledajte u video prilogu!

 

 

ANJA

InDizajn

 

PAULINA

InDizajn

 

Komentari