Spavaća soba je nakon dvije godine čekanja postala zaokružena cjelina

S uređenjem ove spavaće sobe, uređene u modernom stilu, krenulo se prije dvije godine. Sada je napokon, dolaskom novog kreveta, dobila zaokružen i lijep izgled.

 


Studio Mirjane Mikulec angažiran je za uređenje stana za tročlanu obitelj. Ovaj puta vam pokazujemo spavaću sobu, koja je nakon dvije godine dobila cjelovit izgled jer se vlasnici nikako nisu mogli odlučiti koji krevet odabrati pa su do sada koristili onaj iz starog stana.

Soba ima 15 kvadrata, a vizualizacija je napravljena kada je počelo uređenje stana. U izvedbenom projektu klijenti su odustali od nekih prijedloga, kao od, primjerice, tapete na zidu iznad uzglavlja kreveta pa se sad smislilo drugo rješenje.

IDEJNO RJEŠENJE MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

Uz to, željeli su  krevet u nekoj intenzivnijoj boji. Ormari nisu bili potrebni jer se u hodniku pokraj sobe nalazi garderobni prostor. S obzirom na veličinu sobe, najbolja opcija je bila krevet dimenzija 160 x 200.

Klijenti su imali nekoliko želja. Kao i svima, važno im je bilo da je krevet iznimno udoban, da izgleda elegantno, a željeli su i da je na nogicama.

Odluka je pala na krevetu Perfecta Dreamsu, kombinaciju Lux baze i Verona uzglavlja u nešto hrabrijoj boji.

Projekt Mirjana Mikulec interijeri Foto Darko Mihalić

“Rezultat je suvremena, skladna i prije svega ugodna spavaća soba. Baza je neutralna i jednostavna, pa je krevet u nešto hrabrijoj, bordo nijansi bio pun pogodak. Birali smo onaj na nogicama, a osim što zbog njih i visine izgleda jako luksuzno, vrlo je praktičan jer je lako čistiti ispod njega. Iako soba ima walk in ormar, krevet ima i prostor za skladištenje kojeg nikad dovoljno”, otkriva dizajnerica.

Uzglavlje nešto većih dimenzija dodatno je naglasilo taj luksuzni smjer, a s obzirom na to da je jednostavnih linija, zadržana je i elegancija.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Što se tiče stolarskih radova, nastojala se zadržati jednostavnost. Kako soba ne bi ostala hladna, na jednom dijelu zida postavljeni su paneli s dekorom drva koji su u prostor unijeli željenu toplinu.

Komentari