DIZAJNERSKE VAZE: najljepši primjerci koje ćete obožavati zauvijek

Dizajnerske vaze jednostavan su način kako bilo koju prostoriju učiniti zanimljivom i upečatljivom. Odaberete li one pomalo skulpturalnog oblika, teško da ćete pogriješiti u izboru.

bloc studios
Salvatori

Ako nas pitate, jeftinija vaza može biti podjednako upečatljiva i atraktivna u interijeru kao i ona s višestruko većom cijenom i dizajnerskim potpisom, ali ipak moramo biti iskreni – dizajnerski klasici obično su klasici s dobrim razlogom. Ne kažemo da u svaki ukras morate uložiti stotine eura, dapače. Ako ste u hpotetskoj situaciji u kojoj morate birati između dizajnerske fotelje ili pak dizajnerske vaze, naravno da ćete prije kupiti ovo prvo.

OD KAMENA DO TERRACOTTE: zemljane boje u interijeru za najudobnija četiri zida

hay

No, to ne znači da vaze nisu zanimljiv i dobrodošao komad koji će svaku prostoriju učiniti znatno interesntnijom, dati joj dozu karaktera i stila bez imalo muke. Uz to, obično dolaze i po znatno nižoj cijeni od one koju nose neki konkretniji komadi namještaja, pa želite li dizajnerske komade u svom domu, vaze su idealna “ulaznica”.

Prozračan stan od 36 kvadrata: skrivenim krevetom oslobodio se prostor potreban za kretanje

SVJEŽ, PROZRAČAN I S OBILJEM SVJETLA: divan mediteranski ugođaj u dvoetažnom stanu

Mi vam donosimo najljepše dizajnerske vaze koje vas, neovisno o stilu i ukusu, sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Kao ni vaše goste.

 

Komentari