Ledina kupaonica od 2,8 kvadrata doživjela je super transformaciju

Lifestyle blogerica i velika zaljubljenica u dizajn interijera, uređuje dio po dio svoga doma u Varaždinu. Sada je red došao na malu kupaonicu površine svega 2,8 kvadratnih metara, u kojoj ništa nije rađeno 26 godina.

 


Naš portal u nekoliko se navrata družio s Ledom Bosnić, lifestyle blogericom i ljubiteljicom uređenja interijera. Između ostaloga, pisali smo o njezinom domu, odnosno dijelu koji je do tada bio uređen, a onda i o renovaciji veće kupaonice čiji izgled su osmislili Leda i suprug Marko.

Dolje niže dodali smo linkove na ove članke.

LEDINA NOVA CHIC KUPAONICA: oduševila nas je kombinacija mramora i zlatnih akcenata


PRIJE

Sada je red došao na gostinjski toalet koji se nalazi u prizemlju kuće. Kupaonica u kojoj ništa nije dirano 26 godina, koliko i sama kuća, dočekala je napokon svoj red za preuređenje. A ono je bilo temeljito!

“U kupaonici smo mijenjali doslovno sve. Izbijene su stare pločice, izvađene su cijevi i zamijenjene novima. Prije je tuš bio bio podignut, a sad je napravljen u nivou s podom i blagim padom. Tuš je ovog puta ugrađen u zid, a dodali smo i dvije niše”, objasnila nam je blogerica Leda.

FOTO: @LEDABOSS

RADOVI

“Na samom početku, prije nego što smo krenuli u renovaciju smo znali koje su nam mogućnosti – što je izvedivo, a što nije tako da smo znali sa čim možemo planirati. Prvotno smo mislili staviti jednu nišu u zidu, no naknadno u toku izrade sam tražila i drugu, tako da je to jedina “iznenadna” promjena. Zahvalni smo na izvođaču radova koji je točno znao što želimo i posao odradio besprijekorno”, dodaje.

Pozicije osnovnih elemenata u kupaonici (WC školjke, prostora za kupanje i umivaonika) su ostale na istom mjestu, a jedina novina je proširenje tuša u odnosu na prethodni.

FOTO: @LEDABOSS

POSLIJE

Obje kupaonice imaju starinski štih. No, za razliku od kupaonice koju su renovirali godinu dana prije i koja je inspirirana elegancijom i klasikom, ova manja kupaonica se više naslanja na industrijski i skandinavski stil, iako ni njoj elegancije ne nedostaje.

U DOMU BLOGERICE LEDE: topli i šarmantni interijer u Varaždinu prepun super detalja

FOTO: @LEDABOSS

“Mislim da je i ova kupaonica elegantna, iako je u potpuno drugačijem stilu. No, definitivno ima taj retro štih. Imali smo sreće da imamo dvije kupaonice pa smo mogli u njih uklopiti oba stila koja su nam se na početku dopala, iako su na prvu potpuno različita. Pinterest je pun ideja i neke elemente sa inspiraciju smo pronašli baš tamo”, ističe Leda.

FOTO: @LEDABOSS

U ovoj kupaonici akcenti su u crnoj, dok su u prethodnoj u ružičastoj i zlatnoj boji. Koloristički gledano, kupaonica je definirana kombinacijom crno-bijele, a hladnoća i suzdržanost ublažene su dodavanjem zelenila i drvenih elemenata.

FOTO: @LEDABOSS

Leda nam je otkrila kako za adaptaciju svoje male kupaonice nije još napravila troškovnik, no pretpostavlja da je utrošila između 4000 i 5000 €.

Unatrag godinu dana ona i suprug svaki mjesec su kupovali ponešto za kupaonicu tako da joj tek predstoji sve staviti na papir i vidjeti konačan iznos.

FOTO: @LEDABOSS

 

 

 

 

Komentari