PRIJE I POSLIJE: uljepšani dnevni boravak popularne blogerice

Ashley Rose, autorica popularnog bloga Sugar & Cloth obnovila je svoj dnevni boravak, čiji je izgled dolaskom dvoje djece malo zanemaren. Evo kako izgleda središnja prostorija njezinog doma nakon makeovera!

 


Dolaskom djece američka blogerica Ashley Rose (blog Sugar & Cloth) više se posvetila odgoju mališana te osmišljavanju recepata za svoj blog, dok je dnevni boravak, iako centralna prostorija u njezinu domu, ostao po strani. Njegov izgled, iz povremena bojanja zidova i izmjenu detalja nije se mijenjao nekoliko godina.

Aduti ovog dnevnog boravka jest njegova pristojna veličina, nestandardna visina stropa kao i činjenica da je dio dnevnog prostora u kojem se nalazi i blagovaonica. Tako se prostor doima još većim, a kosine mu daje poseban pečat. To je uvelike pridonijelo da boravak nakon preuređenja izgleda bolje.

Sada je konačno došlo vrijeme da se boravak, prostorija u kojem svi najviše borave, malo osvježi. Blogeričina želja bila je obnova parketa odnosno seljačkog poda, kao i kamina te zamjena elemenata za sjedenje.


PRIJE

Foto: Sugar & Cloth

POSLIJE

Foto: Sugar & Cloth

Zvijezda preobrazbe svakako je moderni električni kamin, koji vizualno izgleda fantastično i plijeni poglede. Police ispod njega, kao i ormarići pored samo pojačavaju taj dojam. Zid iza kamina obložen je bijelim daskama te ukrašen ogledaom i zelenilom.

Stara siva sofa postala je ne samo derutna, nego i premala za četveročlanu obitelj, pa ju je Ashley zamijenila kutnom garniturom, koja već na prvu izgleda ugodno i toplo. Stari crni naslonjači zamijenjeni su novima, od smeđe kože, koji su malo veći i udobniji te se u ulozi stilskih akcenata savršeno uklapaju u prostor koji dominiraju bijela i svijetlo plava.

 

Foto: Sugar & Cloth

Veća garnitura zahtijevala je i veći tepih, a blogerica se odlučila za smeđe tonove i popularni izbjedjeli vintage uzorak. U toplim smeđim tonovima su i klub stolići – jedan elegantniji, s dodatkom mramorne plohe, te dva pomoćna s bočne strane kutne garniture. Smeđi tonovi, kao i zlatni akcenti na ogledalu, zidnim lampama, tabureu i dekoracijama unijeli su dašak vintagea i elegancije u prostor.

Foto: Sugar & Cloth

 

 

Komentari