Moderne kupaonice: kad praktični detalji postanu elegantni naglasci

Sve više pažnje posvećujemo uređenju svoje kupaonice te želimo da uz visoku funkcionalnost i kvalitetu u njoj bude istom mjerom zastupljena i estetika. No, da bismo postigli veću estetiku, ne moramo nabavljati posebne dekorativne detalje, nego upravo ciljano odabirati praktične, nužne komponente koje će plijeniti svojim izgledom

 

 

Naši zahtjevi vezani za uređenje kupaonica sve su veći i ne tiču se samo otpornosti, dugotrajnosti i kvalitete sanitarija. Jer, kupaonica je sve manje prostorija u kojoj obavljamo samo higijenu, a sve više stilska oaza u kojoj se želimo opustiti i odmoriti, nešto poput spa zone. Pored funkcionalnosti ona dobiva i svoje drugo, ništa manje bitno lice. Naime, iako je u pravilu riječ o najmanjoj prostoriji u domu, želimo u njoj postići visoku razinu estetike kojom ćemo stvoriti željenu atmosferu i unijeti ugodu, toplinu pa i dašak hedonizma, ekskluzivnosti i individualnosti.

Tome uvelike pridonose ne samo boje, materijali, teksture ili pak dekoracije, nego i nužni praktični elementi bez kojih je svaka kupaonica nezamisliva. Upravo sinergija svih ovih komponenata stvara harmoničan i zadivljujući izgled kupaonice te stvara ozračje koje nam odgovara.

 

 

Foto: TECE

 

Te praktične komponente mogu biti sasvim male i naizgled nam se zbog svoje veličine mogu činiti usputnima, no i one trebaju biti pomno odabrane ne samo zbog svojih tehnoloških svojstava, nego i dizajna. Primjerice, aktivacijske tipke za ispiranje školjke ili pak kanalice tj. drain profili za odvodnju vode iz tuš kabine kakve u svojoj ponudi ima TECE.

Ove jedinice imaju super karakteristiku da savršeno odgovaraju površinama standardnih priključaka u kupaonicama, no primjećujete li kako one postaju sve ljepše i atraktivnije i kako savršeno svojim ravnim nenametljivim a profinjenim linijama mogu zaokružiti cijelu priču o uređenju? Za to je zaslužan sjajno osmišljen dizajn koji ih čini elegantnim detaljima i jakim stilskim akcentima u kupaonicama.

 

Foto: TECE

 

Ono što čini dodatno posebnim i lijepim TECE tipke za ispiranje odnosno square metalne ploče za vodokotliće jest novi način obrade površine sa sjajnim premazom. Time su ovi jako saveznici svake kupaonice ne samo estetski oplemenjeni nego su i otporni te mogu podnijeti posebne uvjete u kupaonici. I to sve zahvaljujući PVD obradi površine.

Kako su nam otkrili u TECE-u, riječ je o tehnologiji koja potječe od izrade satova. PVD sloj ne samo da čini metalne površine ljepšima nego i čvršćima, on im također daje i karakterističnu nijansu. TECE će ove proizvode uskoro nuditi u bojama Black Chrome, Red Gold i Gold Optic i u brušenoj i ispoliranoj verziji.

 

Foto: TECE

 

PROMO

Komentari