Očaravajuće blagdanske dekoracije u domu poznate blogerice

Nerijetko nam u ukrašavanju doma za blagdane ponestane ideja i inspiracije. Ako ne znate u kojem smjeru krenuti i kako prigodno stilizirati svoj životni prostor, zavirite u dom poznate njemačke blogerice Christel Harnisch i nadahnite se!

 

 

 

Jaja, grančice, svježe cvijeće, proljetne lukovice u tegli, figure zečića… sve su to elementi koji čine temelj svake uskrsne dekoracije. No, elementi su tek početak priče koju treba osmisliti do kraja da bi bila zanimljiva i privlačna ne samo nama, nego i našim ukućanima i gostima koje ćemo pozvati na druženje uz blagdansku trpezu. Uskrsne dekoracije nisu toliko obilježene svjetlucavim i sjajnim površinama, trakama i šljokicama kao božićne, nego se više inspiriraju cvijećem i općenito prirodom, a boje koje dominiraju su pastelne, i to prije svega zelena, ružičasta i žuta.

 

FOTO: POMPONETTI.COM

 

Ako ne znate otkuda krenuti i koji stil odabrati ove godine te sve uskladiti s ostatkom prostora, nudimo vam savršenu inspiraciju nadahnutu jednostavnošću i prirodom. Vodimo vas u dom njemačke blogerice Christel Harnisch koji će vas, ne sumnjamo, oduševiti na prvu.

Christel na svome blogu Pomponetti.com redovito objavljuje sve nove stajlinge svoga doma uređenog u rustikalno skandinavskom stilu, ali s daškom romantike. Christel iznad svega cijeni spontanost i nepretencioznost u dizajnu, a naglasak stavlja na ugodnu i toplu atmosferu nadahnutu prirodom, što je i vidljivo i iz uskrsnih dekoracija.

 

FOTO: POMPONETTI.COM

 

Njezin dom je već je odavno okićen i spreman za Uskrs, kako i dolikuje strastvenoj zaljubljenici u uređenje i estetiku prostora. Ako tražite novu inspiraciju za svoj dom u vrijeme uskrsnih blagdana, vjerujemo da će Christelin dom biti pravi izvor ideja za vas.

Komentari