NE MOŽETE SE ZASITITI LAMPICA I ZLATA? Evo kako ih isfurati nakon blagdana

Iako ih nerijetko viđamo kroz čitavu godinu, a pogotovo u najhladnijem dijelu godine, lampice i zlato nekako ipak najviše povezujemo s blagdanima kao što su Božić i Nova godina

 

 

Većina nas s početkom siječnja lampice skine sa zidova i spremi do sljedeće zime, no želite li malo glamura i sjaja tijekom čitave godine, ova spavaća soba može vam poslužiti kao ogledni primjer. napokon, u hladnim i depresivnim tjednima na početku godine malo sjaja i šljokica ne može škoditi.

Lampice možete iskoristiti tako da ih ovlaš objesite uz jedan kut prostorije ili pak omotate o kakav okvir slike i slično. Možete ih i smjestiti u neku staklenu posudu i smjestiti na komodu ili stolić. Tako će lampice zapravo poslužiti ne samo kao dekoracija, već i kao ambijentalna rasvjeta u domu. Ovisno o tome kako ih koristite, mogu zamijeniti kakvu stolnu ili pak podnu lampu!

 

DAŠAK GLAMURA: raskošna i ekstravagantna lampa koji je osvojila Instagram

 

Foto: Scandi life

 

Ako želite nešto drugačije sa sličnim efektom, predlažemo da odaberete vrlo atraktivnu i popularnu alternativu malih kuglica. One će dati jaču svjetlost i djelovati ipak “manje božićno”, odnosno univerzalnije.

Zlatni komadi sami po sebi ne moraju nas nužno asocirati na zimske blagdane, no u kombinaciji sa spomenutim lampicama, priča se potpuno mijenja. Zato predlažemo da birate jednostavne komade i izbjegnete one šljokaste. Želite li pak sjaj u interijeru, oslonite se na nekoliko manjih istih ogledala kao što su u spavaćoj sobi na slici. Postavite ih nepravilno – ne moraju čak biti ni na sredini zida, ako vam se sviđa nemarni look. Posebno nam se sviđa što se svjetlost lampica reflektira u ogledalima, čineći tako kombinaciju još efektnijom.

 

Obogatite svoj dom prekrasnim ogledalom kojeg možete i sami izraditi

Foto: Scandi life

Da biste izbjegli blagdanski look, dodajte još koji komad ili dekoraciju u zlatnoj boji, ali pripazite na to da su jednostavnijeg dizajna i linija. Napokon, pripazite i na ostatak interijera. Birajte uzorke, boje i motive koji nisu u božićnom duhu i radije igrajte na kartu jednostavnosti.

 

Preslatki mali trendi stan u opuštajućim neutralnim nijansama

Komentari