DAŠAK GLAMURA: raskošna i ekstravagantna lampa koji je osvojila Instagram

U posljednjih godinu dana ‘instagramičnim’ interijerima je u potpunosti zavladao specifičan model lampe koja svojim dizajnom neodoljivo podsjeća na palmu. Ako još uvijek ne znate o kojem modelu je riječ, pripremite se za pravu dizajnersku poslasticu koju ćete poželjeti odmah!

 

 

 

Ovu glamuroznu svjetiljku načinjenu od nojevog perja u originalu je osmislio britanski umjetnik i kolekcionar James Perkins za vlastitu kuću u Oxfordshieru. Od 2013. godine, od kada su gosti redovno počeli tražiti primjerke za sebe, Perkins započinje s proizvodnjom popularne lampe. Danas je potražnja za ovom izrazito stylish lampom ogromna, a često se upotrebljavaju i u marketinškim kampanjama poput one za brend Osborne & Little.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A Modern Grand Tour (@amoderngrandtour)

 

Lampa ekstravagantnog dizajna dostupna je u sedamnaest raskošnih nijansi i četiri ručno izrađene baze koje se mogu kombinirati s bojama i veličinom “palmi”. U potpunosti je načinjena od lijevane smole i mjedi, a ručno je dovršena zlatom ili tekućom broncom, i to u Perkinsonovu domu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Siobhan- Interior Styling (@interiorcurve)

Svjetiljka ima funkcionalnu, ali isto tako i izraženu estetsku funkciju. U svaki prostor unijet će dašak glamura i romantike koji nas podsjeća na dvadesete godine prošlog stoljeća i popularni art deco stil uređenja. Ovo je dizajnerski element koji će zasigurno privući pozornost vaših gostiju i postati glavna tema razgovora.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BRIQ (@briqfurniture)

 

Isto tako, vjerujemo da će je mnogi poželjeti imati i u svome domu – boravku, hodniku ili spavaćoj sobi, no u tom slučaju morat će biti spremni na prilično velik izdatak. Cijena ove podne lampe, koju možete naručiti preko stranice A Modern Grand Tour, luksuzne trgovine namještaja sa sjedištem u Velikoj Britaniji, stoji čak 4200£. 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Nicolau (@adriananicolau)

Komentari