SAZNAJTE NA VRIJEME: najveći trendovi u uređenju kupaonica za 2020.

Kada su trendovi u pitanju, moglo bi se reći da su Hrvati itekako “in” kada su u pitanju interijeri i uređenje kupaonica. Zavirili smo u Petrokov kako bi iz prve ruke otkrili koji su to najtraženiji uzorci i materijali za novu sezonu.

 

 

PLOČICE I ZANIMLJIVI UZORCI

Kvalitetne pločice svakako su baza svake kupaonice, a među najvećim trendovima i dalje su mramorni uzorci. Pločice su se tako s podova “proširile” na zidove – i to u velikim dimenzijama. Tražene su što veće plohe što tanjih profila, a minimalne gotovo nevidljive fuge čine beskrajni kontinuitet površine. Rezultat je suvremeni minimalistički stil interijera koji odiše prostranošću.

Foto: Petrokov

 

Osim mramora, u trendu su i geometrijski oblici poput onih koje je predstavio brand Ragno koji je nedavno izlagao i sajmu keramike CERSAIE u Bologni. Mozaici kreirani raznim jednostavnim geometrijskim linijama i monokromatskim bojama stvaraju prava umjetnička djela. Na taj je način, osim funkcionalnosti, zadovoljena je i ona estetska strana.

Foto: Petrokov / Ragno

 

Foto: Petrokov

 

DRVENI ORMARIĆI

Često je u kupaonicama vidljiv i tradicionalni element  poput drvenog ormarića. Kako su nam pojasnili iz Petrokova, tehnologija je uznapredovala i u sektoru namještaja za kupaonske prostore. Novi drveni ormarići otporni su na vlagu tako da su idealni za sve oni koji žele element prirodnih toplih materijala u svojoj kupaonici.

Foto: Petrokov

Osim toga, u Pe-Line asortimanu, koji je inače kućni brand tvrtke Petrokov, možete pronaći kupaonsku galanteriju koja svojom kvalitetom i cijenom jamči potpuno zadovoljstvo svakom kupcu. Proizvodi su proizvedeni od strane renomiranih hrvatskih i europskih proizvođača.

kupaonska galanterija Pe-line / Foto: Petrokov

 

ZLATNI DETALJI

Zlatni detalji u interijeru u isto vrijeme dodaju dozu luksuza, ali i topline. Idealno pristaje uz tamne i svijetle uzorke, tako da je svaki detalj u zlatnoj boji zaista poseban. Za one koji vole malo ekstravagantne detalje, svakako je prihvaćan trend zlatnih umivaonika.

Foto: Petrokov

 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI S ASORTIMANOM IZ PETROKOVA / Foto: Darko Mihalić

Inspirirajte se i stvorite oazu u svojem domu!

 

PROMO

Komentari