Sjajno! Gwyneth Paltrow dizajnirala prvu liniju namještaja i detalja za dom

Poznata holivudska glumica unutar svoga branda Goop predstavila je kolekciju namještaja i accessoriesea za dom, inspiriranih  talijanskim dizajnom iz 50-ih godina prošloga stoljeća. Pogledajte kako izgledaju sofe, fotelje, komode, rasvjeta,  jastuci, pribor za jelo…. koje je kreirala slavna Oscarovka

 

Pored glumačke karijere, Gwyneth Paltrow već nekoliko godina razvija svoj lifestyle brand Goop, koji se kroz proizvode bavio promocijom ženskog zdravlja, mode i putovanja. Sada je red došao i na svijet interijera, kojima slavna Oscarovka, poznata kao veliki esteta, nije mogla odoljeti. U suradnji s brandom CB2, Gwyneth i njezin Goop kreirali su svoju prvu liniju namještaja i detalja za dom. Prve reakcije su i više nego dobre – čini se da su sve oduševili proizvodi kojima je zajednički nazivnik retro. Naime, u stvaranju ove kolekcije glumici su nadahnuće bile 50-godine prošloga stoljeća, modernizam i talijanski dizajn koji je i u to doba bio iznimno jak i utjecajan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Glumica je stvorila komade koji odražavaju dizajn njezina vlastitog doma u Kaliforniji, kao i putovanja po Europi i vremena provedenog u Londonu, gdje je neko vrijeme živjela s prvim suprugom Chrisom Martinom.

‘Svaka prostorija u domu je jednako chic. Tu se nalaze predmeti iz različitih mjesta i vremena, naglašeni nostalgičnim objektima koje sam skupljala tijekom godina’, izjavila je glumica, predstavljajući svoju kolekciju. Otkrila je i svoga favorita – nježno ružičastu baršunastu sofu zaobljenih linija koju je nazvala Curvo, a koju možete vidjeti na fotografiji ispod.

Foto: CB2

 

Kolekcija sadrži još jednu sofu – to je niska garnitura za sjedenje Quatro, koja se sastoji od nekoliko tapeciranih modula te se može slagati u različitim kombinacijama. Sofa može biti i kombinirana s bijelim stolićem od cementa, pijeska i staklenih vlakana s lakiranom završnom obradom.

Foto: CB2

 

Zavirite u našu foto galeriju kako biste vidjeli što je sve kreirala talentirana Gwyneth – od klupe, klub stolića koji izgleda poput zlatne kocke i neočekivano je rezan na jednom od uglova, preko tepiha, ljuljačke, polica pa sve do pribora za jelo i kutije za pjenušac!

Komentari