NEKE NOVE IDEJE: domaći kreativci pokupili simpatije svojim ručno rađenim proizvodima

Nova godina je krenula i već je donijela nekoliko sjajnih novih ideja domaćih kreativaca. Ako ste posjetili InDizajn sajam u Areni (kojega pripremamo i ove godine), onda su vam sigurno poznata ova imena.

 

Domaći kreativci bili su vrijedni, pa su na svojim društvenim mrežama objavili i nekoliko noviteta u svojoj maloj proizvodnji. Istaknuli smo neke koji su privukli simpatije svih ljubitelja ručno rađenih stvarčica.

VERKA HANDMADE

Banda jastuka – svinjice, lisice, kravice i mali rakuni – 100% su ručno rađeni od prirodnog lana i namijenjeni su svim uzrastima. Simpatični jastučići brzo su pokupili simpatije, a njima će se sigurno razveseliti i mali i veliki. Osim toga, predstavili su i krpene tješilice za bebe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Verka. (@verka.handmade)

AFFIRMATION WALL

Pored mnoštva cvijeća u kolekcijama, kreativna ekipa nije zaboravila ni na dječake koji bi na zidovima svojih sobica možda željeli nešto drugo. Za njih su preslatke naljepnice koje će im sobice pretvoriti u čarobne šume i avanturističke igraonice. Kako kažu iz Affirmaton Walla, priroda im je uvijek inspiracija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli AffirmationWall Tamara Musulin (@tamaramusulin)

ODEATA CERAMICS

Ručno rađena keramika uvijek nam privuče pozornost, a sada je iz male tvornice Odeata proizašla i kolekcija većih šalica, zdjelica i posudica s istim motivom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Valentina Šeb (@odeata_ceramics)

GITA LAMPE I SJENILA

Ako tražite novi detalj koji će upotpuniti atmosferu u vašem domu, možda je rješenje u novoj lampi. Gita je predstavila novu kombinaciju dizajna i boja, a jedna od favorita je predivna zelena baršunasta kombinacija sa zlatnom folijom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli • G I T A L A M P S H A D E • (@gita_lampeisjenila)

Više odličnih ideja potražite i na našem Instagram profilu.

Komentari