MODERNE KUPAONICE: otvoreno novo ‘it’ mjesto za vrhunska rješenja u najintimnijoj prostoriji doma

Dizajn kupaonica s vremenom postaje sve dorađeniji i elegantniji pa i sve tehničke, male komponente imaju ljepši izgled. Upravo je tako s kanalicama za tuš, tipkalima za vodu te vodokotlićima koji su skriveni. Tvrtka TECE nudi sve ove elemente odnedavno i na novoj adresi – u showroomu u Beogradu!

 


Manjim elementima u kupaonicama se poklanja sve veća pažnja. Nekoć smatrani strogo funkcionalnim komponentama koje tek trebaju ispuniti svoju namjenu danas su, zahvaljujući dizajnerima, postali neobično lijepi i elegantni te osvajaju svojim izgledom. Stoga su dobili ulogu bitnih stilskih akcenata koji uvelike doprinose estetici svake kupaonice, a njezinu funkcionalnost podigli na viši nivo.

Ti mali elementi su neizostavni u modernim kupaonicama u kojima su umjesto kada walk in tuševi, i klasičnih, vidljivih vodokotlića skriveni vodokotlići. U walk in tuševima za odvod se upotrebljavaju decentne kanalice, a u ugradbenim vodokotlićima za ispiranje tipke ugrađene u zid iznad školjke.

Foto: TECE / Darko Mihalić

Inovativna rješenja – odgovor na potrebe suvremenog čovjeka

Tu je još i školjka s funkcijom bidea koja osigurava savršenu higijenu intimnog područja toplom vodom. Pranje toplom vodom nakon korištenja wc-a polako postaje standard kada govorimo o intimnoj higijeni. Ovo inovativno 2u1 rješenje spaja dvije namjene te štedi prostor pa se može uklopiti u svaku pa i najmanju kupaonicu.

Foto: TECE

Ljepota kanalica i tipkala za ispiranje

Ovi elementi su zbog svoje praktičnosti, inovativnosti i dizajna upravo mnoge usmjerili da u svoje kupaonice stave skrivene vodokotliće, walk-in tuševe i školjke-bidee koji savršeno odgovaraju suvremenom načinu života koji traži ugodnost, jednostavnost i nenametljivu ljepotu u svakom detalju. Stoga su se često vaši upiti za projekte kupaonica studija Mirjana Mikulec upravo odnosili na ove komponente koje u svojoj ponudi ima TECE. 

Kako bi se svi mogli pobliže upoznati s njihovim proizvodima, ova njemačka tvrtka koja postoji preko 30 godina je nedavno otvorila izložbeni prostor u Beogradu. Sve o njemu saznajte u nastavku!

Foto: TECE

Showroom: stvari izgledaju još ljepše kada ih vidimo uživo

Izložbeni prostori, za koje se često koristi engleski naziv showroom izvrsna su mjesta gdje iz prve ruke možete vidjeti kako izgledaju i funkcioniraju određeni proizvodi te se uvjeriti u njihovu kvalitetu. Mnogi proizvodi, u to ste se bezbroj puta uvjerili i sami, još ljepše izgledaju kada ih vidimo.

TECE je nakon nekoliko godina postojanja kroz svoje Predstavništvo u Beogradu, otvorio i showroom na adresi Požeška 31a.

‘Nakon šest godina uspješnog poslovanja pokazala se potreba za otvaranjem izložbenog prostora u kojem će svi kupci TECE proizvoda, poslovni partneri, instalateri, arhitekti i projektanti moći dobiti još bolji pregled svih rješenja iz područja sanitarnih proizvoda i instalacijske tehnike za projekte na kojima rade”, rekli su nam iz TECE-a.

Foto: TECE

Moderan prostor s ugodnom atmosferom

Prekrasan i moderno koncipiran izložbeni prostor nalazi se na površini od 250 četvornih metara, a njegov dizajn potpisuje poznata novosadska arhitektica Sonja Brstina. Ovime je Beograd dobio novo ‘it’ mjesto kada su vrhunska sanitarna rješenja u pitanju.

Foto: TECE

Moderan i fluidan prostor odiše ugodnom atmosferom te poziva na razgledavanje svih TECE elemenata i rješenja za dovod vode u kuću i opet odvod vode iz kuće. Ovu svoju jednostavnu filozofiju tvrtka je sažela u svoj prepoznatljiv slogan ‘close to you’ (prev. engl. – blizu vas). Ova krilatica pokazuje kako TECE kreira svoje proizvode osluškujući potrebe suvremenog čovjeka, nove navike i životne stilove te na njih spremno odgovara tehnički i dizajnerski vrhunskim rješenjima iz područja sanitarnih sustava, instalacijskih zidova, odvodnje i cijevnih sustava.

Foto: TECE

“U svojim rješenjima objedinjujemo trajno sigurnu funkciju i bezvremenski dizajn, što sada na najbolji mogući način prezentirano kupcima i partnerima u novom izložbenom prostoru u Beogradu. Ova kombinacija slikovito označava moto tvrtke – ‘dobro učiniti još boljim’ “, poručuju iz TECE-a.


PROMO

 

Komentari