INSPIRACIJA S INSTAGRAMA: pronašli smo najzabavnije dekoracije za Halloween

Halloween ili Noć vještica najstrašnija je noć u godini. Ako ste i vi u onoj skupini ljudi koju  tematsko dekoriranje interijera zabavlja, na Instagramu smo za vas pronašli inspiraciju

 

 

 

Običaj proslave Noći vještica preuzeli smo od Amerikanaca, a svake godine održava se sve veći broj zabava povodom tog dana. Budući da je ove godine najizvjesnije da ćemo ostati kući odlučili smo se potražiti najbolje ideje za tematsko uređenje doma.


Dekoracija ulaznog prostora

Ovisno o tome živite li u stanu ili kući, dekoracija dvorišta odnosno ulaznog prostora ili vrata prvi je korak. Ako se radi u kući ispred vrata možete postaviti izdubljene bundeve sa svijećama. Za one koji žive u stanu i nemaju ulazni prostor jednako dobar dojam će ostaviti i vjenčić koji možete napraviti od suhog cvijeća i ukrasiti ga paucima, duhovima ili vješticama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Home Style Stories (@homestylestories)

 


Dekoracija stola

Stol je mjesto na kojem se najčešće okupljamo. Ako i ove godine imate plan okupiti obitelj ili nekoliko prijatelja na večeri povodom najstrašnije noći u godini, onda je prigodan cvjetni aranžman neizostavan. Osim toga i ovdje su bundeve dobrodošle, ali i razne dekoracije poput pauka ili paukove mreže.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Michele Aka Ging (@jackngingvintage)

 


Hrana inspirirana Halloween motivima

Ako dekoracije ne stignete nabaviti, a nemate vremena ili inspiracije sami ih napraviti, hrana inspirirana Halloweenom  odličan je način za prigodne dekoracije pa tako možete napraviti kolače s takvim motivima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Caffe Concerto Cakes (@caffeconcertocakes)


U galeriji se nalazi još nekoliko fotografija koje bi vam mogle probuditi inspiraciju za dekoriranje vašeg doma.

 

 

Komentari