INSPIRACIJA S INSTAGRAMA: pronašli smo najljepše kozmetičke kutke

Gotovo svaka žena mašta o svojoj kozmetičkoj oazi, mjestu za opuštanje i uređivanje. Ako ste i vi jedna od njih, a nedostaje vam inspiracije za uređenje vaše oaze ljepote, donosimo fotografije koje će vas oduševiti

 

 

Dotjerivanje i šminkanje svakodnevna je rutina mnogih žena, ali nam pretrpani rasporedi i užurbana jutra često ne dopuštaju uživanje u malim ženskim ritualima. Upravo je to razlog zbog kojeg žene žude za svojom kozmetičkom oazom u kojoj će se moći u miru spremiti za radni dan.

Lijep i dobro organiziran kozmetički kutak može nam pomoći da svako jutro prođe glatko, bez nervoze i čekanja u redu, a istovremeno možemo uživati u eleganciji i ljepoti najdražeg kutka u stanu. Osim u jutarnjim satima, kutak s kozmetičkim stolićem bit će vaša oaza ljepote i opuštanja i u večernjim satima, nakon dugog radnog dana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L-SQUARE HOME (@lsquare_home)


Što mora imati svaki stolić za šminkanje

Kada je riječ o kozmetičkom stoliću, postoji cijeli niz modela koje možete birati. Od onog jednostavnih i čistih linija, koji će vjerojatno biti izbor minimalistica, pa sve do onih koji odišu elegancijom i luksuzom.

Ogledalo je neizostavni u svakom kozmetičkom kutu, pa možete birati odvojeno ogledalo i stolić, no postoji i velik izbor onih stolića u kojima su ogledala sastavni dio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ALL THINGZ LIFESTYLE (@allthingzlifestyle)


Organizacija prostora

Osim samog stolića, obratite pozornost i na organizaciju proizvoda kako bi vam uvijek sve bilo nadohvat ruke. Proizvode možete sortirati po učestalosti korištenja, grupirati prema vrsti ili nekoj drugoj kategoriji koja vama odgovara.


Vrlo bitan element kozmetičkog kutka je i stolica. Posljednje vrijeme sve su veći trend i mali tabureići u zanimljivim bojama koje često krase zlatni detalji. Za ljubiteljice klasike, stolica s naslonom sjajan je izbor jer će zaokružiti cijelu priču.

Ako je kozmetički kutak nešto o čemu razmišljate, ali još nije došao na red, sada je vrijeme. U nastavku vam donosimo još nekoliko fotografija koje bi vam mogle poslužiti kao inspiracija u stvaranju vaše beauty oaze.

Komentari