DNEVNA SOBA ZA UŽIVANJE: sjedeće garniture koje će dati stilski pečat svakom prostoru

Koju boju izabrati? Koji model? Dvosjed, trosjed ili kutna? Toliko je pitanja kada krenemo u potragu za idealnom sjedećom garniturom! Istražili smo za vas ponudu i modele, a na vama je sada samo da izaberete.

 

 

 

Želite li osvježiti izgled svojeg dnevnog boravka, postići ćete instant efekt promjenom sjedeće garniture. Iako mnogi biraju neutralne nijanse, pravi stilski pečat svakako će dati nijanse u boji koje su veliki trend zadnjih par sezona.

Sjedeća garnitura svakako zauzima većinski dio dnevnog boravka, pa je preporučljivo smjestiti je uz jedan zid i prema njoj nastaviti stilizirati ostatak interijera prema svom ukusu. Istražili smo ponudu u Meblo Trade trgovinama, te za vas izdvojili neke od favorita. Dobro je znati da možete ostvariti od 15% do 25% popusta do 30.9.2020. na garniture, fotelje, stolice i taburee renomiranih dobavljača.


Kako izabrati pravu garnituru

Bez obzira na kvadraturu, svaki dnevni boravak može izgledati udobno. Za manje prostore najbolji je odabir dvosjed ili trosjed jednostavnih ravnih linija. Manjak sjedećih pozicija u ovom se slučaju lako nadoknadi smještanjem fotelje ili taburea. U manjim prostorima preporučljivo je birati svjetlije neutralne ili pastelne boje koje neće zatvoriti prostor.

Dvosjed Carré 9.250,69 kn *cijena s popustom do 30.9.2020. (puna cijena 10.883,17 kn)

U dnevnim boravcima srednje veličine, idealan su odabir klasični trosjedi u kombinaciji sa zanimljivom foteljom i tabureom, kao i sjedeće L oblika koje su vrlo praktične i prilagodljive. U isto vrijeme pružaju dovoljno mjesta za sjedenje, mogućnost razvlačenja sjedišta u ležaj, spremišta za posteljinu, ali i mjesto za opuštanje i uživanje s obitelji i prijateljima.

Uz garnituru možete izabrati fotelju u boji, te tako dati stilski pečat samom prostoru.

 

Kutna garnitura Lounge 32.977,97 kn* cijena s popustom do 30.9.2020. (puna cijena 38.797,61 kn)

Dok su za prostrane dnevne sobe idealne široke sjedeće garniture koje će dominirati dnevnim boravkom. Tu možete kombinirati i modularne komade, kao i masivne garniture koje će izgledati kao udobni otok usred dnevnog boravka.

Garnitura Adele 22.609,50 kn* cijena s popustom vrijedi do 30.9.2020. (puna cijena 30.146,00 kn)

 

PROMO

Komentari