STAN ZA MLADI PAR: crvene sofe interijeru daju jedinstven karakter

Spoj prirodnih materijala i onih koji odišu elegancijom, a sve zaogrnuto funkcionalnošću i osobnim ‘touchem’ bili su dobitna kombinacija za uređenje ovoga stana za mladi par.

 


Studio To Be Design kojeg vodi Weronika Budzichowska bio je angažiran na uređenju trosobnog stana u jednom neboderu u Varšavi. Tako je nastao divan dom na 15 katu, za mladi par.

FOTO: MOOD AUTHORS

Cilj uređenja bio je spojiti prirodnost i eleganciju kao i iznaći funkcionalna rješenja kako bi život u prostoru bio što ugodniji.

FOTO: MOOD AUTHORS

Stan je se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i zajedničkog dnevnog prostora – dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom koji pružaju pogled na centar grada.

FOTO: MOOD AUTHORS

U dnevnom boravku nema TV-a jer vlasnici vrijeme provode na sofi čitajući ili igrajući društvene igre. Ova posljednja aktivnost pomaže produbljivanju odnosa i veselim i dinamičnim druženjima s prijateljima.

FOTO: MOOD AUTHORS

Stan, prema željama vlasnika nije trebao biti previše zasićen ekspresivnim bojama, ali nije trebao biti ni dosadan. Vlasnica se voli okruživati ​​prirodnim materijalima kao što su drvo, lan i kamen. Za to je zaslužan njezin način života i zdrava prehrana. Zato su odabrane mirne nijanse koje potiču opuštanje.

FOTO: MOOD AUTHORS
FOTO: MOOD AUTHORS

U dnevnoj sobi pogled privlače energične crvene sofe. S druge strane, u kuhinjskom dijelu nalazi se moderna zlatna napa.

Stan vizualno zagrijava hrastov parket u obliku riblje kosti i hrastov kuhinjski namještaj. Sve ovo je odlična pozadina za ukrasni kuhinjski otok, koji je srce kuće.

FOTO: MOOD AUTHORS
Komentari