Otočka ljepotica s bazenom okružena zelenilom i suhozidom

Ljeto je dobrano na izmaku i jesen je na vratima. No, uvijek je lijepo zaviriti u kuću ili apartman na moru, opustiti se i uživati u atmosferi koju donose takvi interijeri. Uživajte u ovoj kući na Korzici!

 


Vratili se se s godišnjeg i uronili u svakodnevnicu, no uvijek je lijepo, za predah i opuštanje, u glavi prevrtiti slike s ljetovanja i sve uspomene s putovanja. Zato vjerujemo da će kuća koju predstavljamo djelovati na isti način i da ćete uživati razgledavajući svaki njezin kutak. I malo maštati o idućem ljetovanju…

Usput je ovo i dobra inspiracija za sve koji planiraju sagraditi vikendicu ili adaptirati postojeću. Ovdje ćete naći i pregršt ideja za apartman inspiriran rustikom i starinskim štihom!

FOTO: U CAPU BIANCU

Kuća u koju vas vodimo nalazi se regiji Bonifacio na Korzici, u srcu zaljeva Sant’ Amanza. Riječ je kući za odmor koja je dio resorta U Capu Biancu i u njoj možete otkriti autentičnu Korziku. Pored interijera, u kojem su uz dnevnu zonu i dvije spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama kuća nudi i prekrasno, skrovito dvorište s terasom i velikim bazenom.

FOTO: U CAPU BIANCU
FOTO: U CAPU BIANCU

Kuća je okružena zelenilom, suhozidom i stablima maslina i hrasta crnike tako da ima privatnost i prekrasan ugođaj s mirisima juga, a udaljena je od plaže nekoliko minuta hoda. Ono što će se mnogima, pored bazena i dvorišta svidjeti je interijer inspiriran rustikalnim stilom koji kući daje nevjerojatan šarm. Istovremeno, ova kuća je luksuzna verzija odmora, ali bez razmetanja.

FOTO: U CAPU BIANCU

Od materijala dominira drvo – od kuhinje, preko blagovaonskog stola, garniture za sjedenje u boravku kao i kreveta i namještaja u kupaonicama. Dizajn namještaja inspiriran je nekadašnjim mediteranskim interijerima kakvi su postojali na Korzici. Drvo kao i drugi prirodni materijali, poput pamuka, dali su prostoru toplinu i ugodu.

FOTO: U CAPU BIANCU

 

Komentari