BLAGDANSKI UGOĐAJ I ZA NOVU GODINU: elegantna kuća iz 50-ih puna sjajnih ideja

Nova godina donosi i nove odluke nakon turbulentne 2021. godine. Ako planirate nešto promijeniti u svojem domu, posudite neku od ideja iz ovog zanimljivog modernog doma

 


Iako je prethodna godina bila puna neočekivanih situacija uslijed kojih smo morali promijeniti svoj način života kao i neke planove, to svakako nije razlog da u novu, 2022. uđemo optimistično, s novim planovima i idejama. Ako se oni odnose na izmjene u vašem domu, zavirite u ovaj dom i pronađite inspiraciju.

Mala kuća iz 50-ih nalazi se u engleskom Birminghamu i uređena je u blagdanskom ruhu, što vam vjerujemo neće nimalo smetati jer sav taj blagdanski dekor je još uvijek aktualan. Iako vlasnici nisu bili oduševljeni kada su prvi put vidjeli nekretninu jer je bila u lošem stanju, ipak su se odvažili i krenuli u obnovu jer im je lokacija savršeno odgovarala.

Foto: Katie Jane Watson

Uz pomoć arhitekata osmislili su funkcionalniji tlocrt, a kada je u pitanju uređenje, vlasnici su imali prilično jasnu viziju.

“Htjeli smo skandi elemente, grafike i crne detalji kako bi dobili suvremeni prostor. Volimo pomicati namještaj i stalno mijenjati pozicije, tako da je ideja bila dobiti interijer  koji će se mijenjati i prilagođavati nama”, rekli su za Ideal Home.

Foto: Katie Jane Watson

Uz kombiniranje povoljnih komada namještaja, kao i namještaja po mjeri, prostor je maksimalno iskorišten. Paleta boja je vrlo neutralna kako bi se zadržala prozračnost i elegancija – a upravo takvi su i blagdanski ukrasi.

Dodatnu inspiraciju pronađite u našoj galeriji.

Komentari