FUNKCIONALAN DOM ZA TROJE: moderna obiteljska oaza sa starinskim šarmom

Pronašli smo prijedlog uređenja stan koji će se svidjeti svim ljubiteljima nenametljivog i modernog dizajna u kojem je visoko izražena funkcionalnost.

 

 


Mladi par Ruslan i Jana te njihova beba svoj su novi dom pronašli u stambenom kompleksu Kvartali u Moskvi. Interijer od 70 četvornih metara vlasnicima se činio savršenim za stvaranje moderne, funkcionalne i tople obiteljske oaze.

3D vizualizacija: Om Interiordesign

Da bi sve to postigli, angažirali su studio Om Interiordesign koji je paru napravio idejno rješenje, prema kojem je stan i uređen. U idejnom rješenju napravljene su i neke  preinake u prostoru – lođa je pripojena dnevnom boravku rušenjem zida te su maknuta vrata i dio zida koji su dijelili kuhinju od hodnika.

U prostoru nekadašnje lođe organiziran je radni prostor, ali i kutak u kojem se netko od članova može odvojiti kada mu treba malo privatnosti.

3D vizualizacija: Om Interiordesign

Ostatak interijera čine odvojena kuhinja s blagovaonicom, dvije spavaće sobe – roditeljska i dječja te kupaonica i gostinjski toalet. Dječja soba trenutno funkcionira i kao gostinjska, jer je bilo dovoljno mjesta da se u nju smjesti i trosjed. Zidovi dnevnog boravka i hodnika iskorišteni su maksimalno za ugradbene ormare što je je dobrim dijelom riješilo problem pohrane stvari.

3D vizualizacija: Om Interiordesign

Toplinu, atmosferu doma i šarm donijeli su vintage i rustikalni elementi, bakrene i drvene površine te nježni pastelni tonovi.

Komentari