Moderna elegancija u toplim zemljanim tonovima i dekoru mramora

Dizajnerica Irina Chufistova stvorila je elegantan interijer u novogradnji, koji odiše luksuzom, koristeći omiljene nijanse i uzorke vlasnika, mladog poslovnog čovjeka.


Ako ste ljubitelj moderne elegancije koja pomalo odaje raskoš i luksuz, onda je ovo pravi interijer za vas – kako za uživanje, tako i dobru dozu inspiracije.

Foto: Evgenij Gnjesin

Vlasnik stana je uspješan poslovni mladić koji ima svoju malu tvrtku i koji je uskoro uselio u svoj novi dom. Prije toga angažirao je dizajnericu Irinu Chufistova koja je uredila interijer vodeći se njegovim idejama i željama, ali i potrebama.

Foto: Evgenij Gnjesin

Cilj je bio spojiti eleganciju i lijepe detalje s udobnosti funkcionalnosti. I kao bazu pritom koristiti vlasnikove omiljene boje: svijetle, tople nijanse crvene, smeđe i bež.

Foto: Evgenij Gnjesin

Na površini od 65 kvadrata dizajnerica je trebala isplanirati izgled udobnog kombiniranog dnevnog prostora u kojem su kuhinja, blagovaonica te dnevni boravak s jedne, a spavaća soba s kupaonicom i radnim kutkom s druge. Jedan od zahtjeva vlasnika bilo je proširenje kupaonice na hodnik tako da ona sada iznosi 8 četvornih metara.

Foto: Evgenij Gnjesin

Glavne tehnike koje je koristila dizajnerica  u interijeru bili su akcenti i kontrasti, Osim toga, bogate, tople crveno-smeđe boje razrijedila je s hladnim sivim nijansama, što je pomoglo u ravnoteži interijera. A crni detalji dali su mu brutalan izgled i učinili ga muževnijim.

Foto: Evgenij Gnjesin

 

Komentari