Sjajan stilski sklad donio je mir i ugodu u adaptirani obiteljski stan u staroj industrijskoj zgradi

Mnogi industrijski pogoni danas su pretvoreni u atraktivne moderne interijere – kako poslovne, tako i stambene. Jedan sjajan primjer pronašli smo u ovom obiteljskom domu uređenom u skandinavskom stilu.

 


 

Iako unutarnje uređenje ovog obiteljskog stana posebno ne dočarava stil zgrade u kojoj se nalazi, nekadašnji industrijski prostor s kraja 19. stoljeća, postao je ugodan dom za mladu obitelj. Stan se nalazi u Švedskoj, a suvremeni dizajn savršeno se uklopio u životni prostor mlade obitelji.

Foto: Alvhem

Ostakljena glavna spavaća soba s vlastitom kupaonicom vizualno je vrlo atraktivna, a u isto vrijeme omogućuje komfor i privatnost svojim vlasnicima. Paleta boja je neutralna, no nježno siva i ružičasto bež  učinile su prostor čarobnim – što je posebno vidljivo kada se spusti mrak i upali se rasvjeta.

Sve su to detalji koji u konačnici čine razliku i nadograđuju ugodnu atmosferu u samom interijeru.



Dječje spavaće sobe isto su tako zanimljivo uređene. Smještene su na suprotnoj strani stana i pružaju privatnost. Zanimljivo je riješen i ulazni hodnik, a odlična je ideja bila i postaviti staklenu pregradu u kupaonicu – posebno u ovoj kombinaciji s velikom kadom retro dizajna.

 

Foto: Alvhem
Komentari