Raskošna i originalna vila zvijezde hit serije Teorija velikog praska

Ovo je doba velikih promjena u životu atraktivne Kaley Cuoco, zvijezde serije Teorija velikog praska. Nakon što su producenti obznanili da je 12. sezona ujedno i posljednja, glumica je odlučila prodati svoj luksuzni dom. Cijena? Prava sitnica od 6,9 milijuna dolara!

 

Iako je tvrdila da je to bila ljubav na prvi pogled, glumica Kaley Cuoco, koju je proslavila uloga Penny u humorističnoj seriji Teorija velikog praska odlučila je prodati svoj luksuzni dom u Los Angelesu. Vilu koja se na tržištu prodaje za 6,9 miljuna dolara, Kaley je kupila prije pet godina od starlete Khloe Kardashian, i to za 5,5 milijuna dolara.

Odluka o prodaji došla je nakon vijesti da je produkcija serije odlučila ne snimati nove nastavke te da je 12. sezona posljednja. Ovaj potez ražalostio je ne samo glumce s obzirom da su im honorari iz sezone u sezonu, proporcionalno popularnosti serije, rasli, nego i brojne obožavatelje diljem svijeta.

 

Kaley Cuoco s partnerom iz serije, Johnnyjem Galeckim /Foto: IMDB

 

Cijena vile porasla je zbog brojnih ulaganja koje je Kaley poduzela nakon kupnje. Njezin eksterijer i interijer se uvelike promijenio, za što je zaslužan poznati dizajner interijera Jeff Andrews, koji je kuću uređivao i za sestru Kardashian. Preuređenjem je kuća više odražavala Kaley i njezin životni stil te ukus. Tako su primjerice tapete u blagovanju s motivom konja, koje glumica obožava, baš kao i njezin suprug Karl Cook koji je profesionalni jahač.

Vila je prostrana i sastoji se od dva dnevna boravka od kojih jedan ima i ulogu kinodvorane, prostrane kuhinje i blagovanja te čak sedam spavaćih soba i devet kupaonica. Tu su i dodatni sadržaji poput knjižnice i kućnog ureda.

 

Komentari