ZA ODMOR IZ SNOVA: zavirite u predivnu kuću na jezeru osnivača Instagrama

Kako izgleda dom jednog od osnivača Instagrama? Sada imate priliku i zaviriti u nju jer je Kevin Systrom otvorio vrata svoje kuće za odmor na jezeru Tahoe za poznati magazin Architecture Digest.

Jezero Tahoe godinama je privlačilo generacije avanturista, umjetnika… sve one koji uživaju u ljepoti kristalno plavog jezera koje se smjestilo u Sierra Nevada, na granici američkih saveznih država Kalifornije i Nevade. Tamo je svoju kuću na jezeru odlučio urediti i jedan od osnivača Instagrama Kevin Systrom, sa svojom suprugom Nicole.

“Kao dijete sam ljeti uvijek išao kod bake i djeda, oni su imali kuću u šumi u New Hampshireu. Sjećam se koliko sam bio impresioniran cijelim doživljajem… Želio sam napraviti mjesto gdje će i sljedeće generacije naše obitelji moći uživati u ovoj ljepoti svakog ljeta”, rekao je Systrom u intervjuu za AD.

Foto: Douglas Friedman / Architectural Digest

Dizajneri Ken Fulk i Daryl Serrett osmislili su rustikalni ugođaj, a pazilo se na svaki detalj tako da su mnogi komadi rađeni po mjeri, dok su dodatni šarm dali vintage komadi poput stolaca u blagovaonici. Autentični komadi, ali u modernijoj verziji – to je bila misao vodilja dizajnera. Kuća ima i sentimentalno značenje jer je Kevin upravo na tom mjestu zaprosio Nicole za jedan Dan zahvalnosti. “Sretni smo što se možemo probuditi ujutro i uživati u pogledu na jezero. Tu imamo sve… možemo plivati, planinariti, uživati u finoj hrani i zalascima sunca”, pričaju vlasnici.

Foto: Douglas Friedman / Architectural Digest

Zavirite i vi u predivnu kuću na jezeru.

Komentari