NEPROLAZNI ŠARM SKANDI INTERIJERA: zavirite u dvosobni stan koji odiše mirom i harmonijom

Skandinavski interijeri uvijek će imati svoje vjerne poklonike i zadobivati pažnju novih. Isti je slučaj i sa sivom nijansom. Imamo jedan pravi primjer za to – dvosobni stan u Stockholmu!

 


Vodimo vas u dvosobni stan od 55 kvadrata koji je pravi, čistokrvni primjer skandinavskog dizajna. Riječ je o stanu koji je nedavno renoviran i koji agencija Hemnet prodaje. Svidio nam se zbog dobro iskorištenog prostora te sjajno odabranih detalja kao i činjenice da unatoč neutralnim, uglavnom sivim tonovima, prostor odiše toplinom i ugodom te djeluje razigrano.

Foto: Hemnet

Ovdje siva doista nije hladna, nego topla i nježna. Potrebno je samo odabrati pravu nijansu te je kombinirati s prirodnim materijalima i detaljima koji će pojačati taj dojam – malo vune, pamuka i drveta doista čini čudo!

Već na prvo gledanje vjerojatno ćete i sami primijetiti kako stan ostavlja dojam mira i harmonije. Sve izgleda vrlo spontano, no istovremeno je usklađeno do posljednjeg detalja.

Foto: Hemnet

Stan se sastoji od socijalne i privatne zone – u prvoj je to povezani prostor iz kojeg se izlazi na mali šarmantni balkon. Da bi dnevni prostor postao open space, srušen je zid između kuhinje i dnevnog boravka – sada sve izgleda prozračnije i veće.

U privatnom dijelu je mala spavaća soba s garderobnim ormarom. Ogledala na frontama ormara povećavaju prostor. U stanu su još i hodnik koji je bio dovoljno velik da se u njega stavi ugradbeni ormar te radni kutak, te mala kupaonica s tuš kabinom.

Foto: Hemnet

Dok su u dnevnom dijelu stana – kuhinji, blagovaonici i dnevnom boravku sivoj dodani akcenti bež, ružičaste, smeđe i uzorka prugica, u spavaćoj sobi je to umirujuća tamnoplava te duboka i otmjena crna.

 

Foto: Hemnet

 

Komentari