Temeljitom adaptacijom do moderne i funkcionalne kuće u predgrađu

Mala kuća u predgrađu Pariza temeljito je renovirana. Pogledajte kako sada izgleda prostor od 140 četvornih metara i inspirirajte se za uređenje svoga doma!

 


Uvijek u potrazi za dobrom inspiracijom i novim idejama, pronašli smo novi projekt studija Design D”Interieur koji nam se svidio zbog svoje jednostavnosti, funkcionalnosti i estetike.

Riječ je o kući u predgrađu Pariza površine 140 četvornih metara, s malim vrtom kao velikim adutom. Kuća stara preko 60 godina dugo nije bila renovirana, pa su je novi vlasnici zatekli u prilično lošem stanju. No, vidjeli su u njoj veliki potencijal i dobru povezanost sa središtem grada kao i ostalim potrebnim sadržajima, te su je odlučili renovirati.

Foto: Design D’Interieur

Adaptacija je uključivala sve – od novih vanjskih i unutarnjih otvora, novih podova i zidova, obloga, kupaonica i kompletnog namještaja. Pored svega ovoga, vlasnici su poželjeli bolji, funkcionalniji raspored kako bi bolje odgovarao njihovim potrebama.

 


Kuća, podijeljena na dvije etaže, u prizemlju je, osim dnevnih prostorija – kuhinje, dnevnog boravka i blagovaonice, imala i ured. Kako novim vlasnicima nije bio potreban ured, umjesto njega u prizemlje je stavljena glavna spavaća soba s kupaonicom. U prizemlju se sada nalazi još gostinjski toalet.

Foto: Design D’Interieur

Na katu se nalaze dvije spavaonice s pripadajućim kupaonicama te jedna prostorija koja još nema namjene, te ona za sada služi za odlaganje stvari.

Foto: Design D’Interieur

U uređenju su korištene svijetle neutralne nijanse kao baza, na koju su onda dodavani akcenti u žutoj, zelenoj, narančastoj te uzorcima betona, pepita i drveta. Stvoren je prozračan i jednostavan interijer, koji detaljima govori o vlasnicima i njihovom načinu života.

Komentari