Pogledajte kako su se Maja i Nikolina snašle u uređenju spavaće sobe

Ljubiteljice interijera Maja i Nikolina dobile su priliku postati dizajnerice na jedan dan i pred kamerama InDizajna pokazati svoju kreativnost ali i snalažljivost u uređenju. Pogledajte kako su odradile svoj zadatak i koja je od njih bila bolja i osvojila nagradu

 

Spavaće sobe čine nam se, na prvi pogled, vrlo jednostavne za urediti, naročito ako prostor ne pati od skučenosti li nekih drugih ograničenja i specifičnosti. No, kada krenemo u osmišljavanje, uvidimo da je i ovdje potrebno pomno planiranje, trud i vrijeme. U to su se uvjerile i natjecateljice Maja i Nikolina, koje su bile dizajnerice na jedan dan u emisiji InDizajn s Mirjanom Mikulec. Zahtjevnosti zadatka doprinijelo je ograničeno vrijeme uređenja od 120 minuta te velika ponuda Lesnine uslijed koje je bilo teško donijeti odluku što odabrati. No, da se što bolje snađu u prostoru te da zadatak uspješno privedu kraju pomogli su im Nives i Ivica, asistenti iz Lesnine.

Objema natjecateljicama svidio se zadatak opremanja spavaće sobe u stilu kakvom žele.

Super mi je tema, jer sam i sama u potrazi za inspiracijom za vlastitu spavaću sobu”, zadovoljno je komentirala zadatak Maja, dok je Nikolina odmah znala u kojem će pravcu krenuti njezino uređenje.

“Ići ću na neku neutralnu paletu, vjerojatno sivo-bijelu”, istaknula je Nikolina.

Dizajnerice na jedan dan krenule su, baš kako treba, od potrage za osnovnim komadom namještaja – krevetom a onda krenule na komode, ormare, noćne ormariće i na koncu – detalje.

Kako su se snašle u uređenju te koja od djevojaka je po stručnom mišljenju Mirjane Mikulec bolje odgovorila na zadatak, pogledajte u video prilogu!

 

 

MAJA

 

InDizajn

 

 

NIKOLINA

 

InDizajn

 

Komentari