MAKEOVER KUPAONICE: novi, moderniji izgled bez građevinskih radova

Dizajnerica Ana Lorenzana ima dar preobrazbe kupaonica u autentične dizajnerske dragulje, korisne i praktične te bez ikakvih radova. Kako je to moguće? Pogledajte na ovom primjeru!

 


Kada je u pitanju davanje novog izgleda našoj kupaonici, često razmišljamo o potrebi za velikim radovima i kompletnoj adaptaciji. Osim buke, prašine koja se uvuče u svaki kutak doma, adaptacija kupaonice je veliki financijski izdatak. Imajući sve to u vidu, vrlo brzo gubimo želju za bilo kakvim mijenjanjem stanja i novom kupaonicom.

No, da biste promijenili izgled kupaonice u nekoliko dana nisu potrebni veliki građevinski radovi. Na primjeru makeovera jedne kupaonice iza kojega stoje dizajnerica Ana Lorenzana i studio DecorYver možete se uvjeriti u to.

Foto: @decoryver

Vlasnica Sandra je prije nekoliko godina napravila određene izmjene u svojoj kupaonici, no onda doista ne izgleda lijepo i privlačno. Zamijenila je tada kadu tuš kabinom i postavila nove pločice, prostorija ne ostavlja najbolji dojam. Naročito dio oko umivaonika te police na ulasku u kupaonicu.

Također, vlasnici se nipošto nisu sviđale podne pločice i željela ih je promijeniti.

Foto: @decoryver
Foto: @decoryver

POSLIJE MAKEOVERA

Kada se odlučila na makeover i angažirala dizajnericu jedan od zahtjeva vlasnice bio je da i dalje u njoj bude plave boje. Sandra jako voli plavu boju jer je čini sretnom, stoga je za ovu djelomičnu adaptaciju bez građevinskih radova, ovakav odabir bio odlična ideja. Plava koja ima ljubičasti pigment se i dalje nalazi u kupaonici ali na kupaonskom ormariću.

Foto: @decoryver

Zidovi su pobojani s dvije nijanse nježno sive, a na podove su preko postojećih podova položene vinilne obloge. Za detalje ( okruglo ogledalo, slavina i profil paravana) je odabrana crna boja, koja vrlo trendi.

Foto: @decoryver

Zadržana je ista tuš kada i jedino što je u ovom dijelu promijenjeno je prozirni stakleni paravan te su dodane police i stalak za ručnike. S druge strane kupaonice, na zid iznad školjke su dodane drvene police kako bi Sandra mogla smjestiti svoje omiljene parfeme i ujedno upotpuniti uređenje svoje kupaonice.

Foto: @decoryver

 

Komentari