TRAŽIMO DOM S MIRJANOM MIKULEC: 3 makeovera koja su vas oduševila u prošloj sezoni

I treća sezona emisije Tražimo dom je za nama, a dok ćemo početak emitiranja nove, četvrte sezone, koja kreće na proljeće, podsjetit ćemo vas na 3 makeovera koji su  privukli pažnju

 

 


Omiljeni dio emisije Tražimo dom s Mirjanom Mikulec su makeoveri u kojima se nastoji preurediti prostor kako bi nekretnina koju agenti nude potencijalnom kupcu bila što zanimljivija i privlačnija.

U sva tri interijera koja ćemo vam pokazati, a koja su bila prikazana u prošloj, 3. sezoni, arhitekti su imali zadatak pomiriti stare komade namješta s onim novima. Krenimo do prvog stana…


1. MAKEOVER MANJIM KOMADIMA NAMJEŠTAJA

Prvi makeover rađen je prvoj epizodi za našeg kandidata i dugogodišnjeg suradnika, Marinka Leša. Marinku smo pokazali dva stana, jednu novogradnju u Zagrebu i jednu starogradnju u Karlovcu. Budući da smo bili ograničeni vremenom, kako bi što brže napravili staging, arhitekt Matko odlučio je zadržati postojeću kutnu garnituru oko koje je nastavio graditi priču.

Pomalo zastario prostor Matko je osuvremenio komadima poput metalnih polica, otomana, zavjesa, dekoracija i naravno, neizostavnih biljaka. Nakon samo nekoliko sati, stan je bio spreman za pokazivanje. Ako ste slučajno propustili ovu epizodu, možete je pogledati ovdje. 

 

FOTO: DARKO MIHALIĆ

2. PASTELNE NIJANSE ZA OSVJEŽENJE PROSTORA

Drugu nekretninu u kojoj smo radili makeover pokazali smo vam u epizodi pet. Nakon godina podstanarstva Mate nam se javio da mu pomognemo u potrazi na većom nekretninom koja će biti trajni dom njemu i njegovoj tročlanoj obitelji.

Romana je zadržala postojeću vitrinu, ali i neke od slika na zidu. Također prostor koji je izgledao pomalo zastarjelo, uz novu sofu, zavjese, pomoćni stolić i dekoracije, stvoren je ugodan i topao interijer. Kako je prošla potraga za Matinim domom pogledajte ovdje. 

 

FOTO: DARKO MIHALIĆ

 


3. U BORAVAK JE DODANA I BLAGOVAONICA

Nezavršen interijer u Španskom bio je Romanin zadatak u epizodi osam u kojoj smo stan tražili za Martinu. Nakon više od godinu dana samostalne potrage, Martina nam se javila za pomoć. Ona i zaručnik traže stan s dvije spavaće sobe, a budući da voli ugošćavati obitelj i prijatelje, jedna od želja bila je open space prostor. I ovaj put Romana je zadržala postojeću kutnu garnituru, a osim manjih komada namještaja pridružila joj je blagovaonski stol i stolce.

Dominaciju sive razbili smo komadima u narančastoj boji. Upravo u toj nijansi birali smo stolce, fotelju, ali i dekorativne jastuke. Koje smo još stanove pokazali Martini možete pogledati ovdje. 

 

FOTO: Darko Mihalić

 

Budite i vi dio naše četvrte sezone. Prijavite se nekretnine@mmi.hr ili putem društvenih mreža.

Komentari