BLAGOVAONICE KOJE OSVAJAJU NA PRVI POGLED: za ljubitelje klasike, suvremenosti i elegancije

U velikom broju domova blagovaonice su srce doma, pogledajte kako ih urediti da istovremeno budu elegantne i trendi

 

 

Bez obzira na veličinu blagovaonice, ona je mjesto gdje se okupljamo ne samo zbog hrane, već i zbog druženja i razgovora s obitelji ili prijateljima. Upravo zato postoje tri prioriteta kada je riječ o njihovom uređenju. Nužno je da budu funkcionalne, udobne, ali i vizualno atraktivne. Ovaj puta ćemo vas pokušati inspirirati primjerima uređenja studija Mirjane Mikulec s tapeciranim stolcima iz Modula, kao i tapeciranim stolcima koje je ova tvrtka radila za brojne druge projekte.

Tvrtka Modul iz Darde pokraj Osijeka već više od 15 godina oduševljava tapeciranim i modernim komadima namještaja. Vrhunska proizvodnja koja prati cjelokupni proces stvaranja namještaja garantira kvalitetu pa se stoga koristi ne samo u privatnim interijerima, već njihov tapecirani namještaj krasi i poslovne prostore kao što su primjerice hoteli, restorani i uredi.

 


BLAGOVAONICA S TAPECIRANIM RUŽIČASTIM STOLCIMA

Trend ružičaste u interijerima ne jenjava, a naročito komadi u ružičastom baršunu. Ako je to boja o kojoj ste već razmišljali, ali još uvijek se niste odlučili na koji je način unijeti u vaš dom, ovo bi mogao biti sjajan način.

Blagovaonice u bijeloj boji ili neutralnim nijansama kao što su siva ili bež dobit će dobit će potpuno novi šarm samo jednom promjenom, odnosno razigranim tapeciranim stolcima u ružičastoj boji, a to se možete uvjeriti na primjeru ove blagovaonice u koju smo uklopili stolice tvrtke Modul.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

Ako blagovaonici dodate još nekoliko zlatnih detalja, poput zanimljive police, vaze ili pribora za jelo, osim elegancije i razigranosti unijet ćete i dašak luksuza.

PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

ZANIMLJIV SPOJ OPEKE I PLAVE BOJE U BLAGOVAONICI

Ako ružičasta nije vaša boja, onda bi izbor mogla biti nešto smirenija plava boja. Tapecirani plavi stolci uklopit će se u gotovo svaku blagovaonicu. Tvrtka Modul nudi raskošnu paletu boja, pa ćete bez obzira na stil uređenja i ostatak boja u prostoriji zasigurno pronaći baš onu koja će zaokružiti vaš blagovaonski prostor.

U ovom prostoru dominiraju opeka i tapecirani stolci, a uz malo kreativnosti, biranjem modernog blagovaonskog stola ili rasvjete, svoju blagovaonicu možete pretvoriti u onu s naslovnice.

 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

RAZIGRANA BLAGOVAONICA U HRABRIM BOJAMA

Za one koji su posebno odvažni, još jedan od prijedloga su i blagovaonski stolci u dvije ili više boja. Igra tapeciranim stolcima, osim što će ih učiniti dominantnim komadima u blagovaonici, omogućuje i više opcija kombiniranja. Ovakvo uređenje odlično izgleda u blagovaonicama neutralnih boja, a u kuhinjama kojima već dominiraju boje sjajna su opcija za ‘color block’ kombinacije.

 

FOTO: MODUL / FACEBOOK

U galeriji pogledajte još nekoliko fotografija tapeciranog namještaja tvrtke Modul koji je nas oduševio.


PROMO

Komentari