Plavi trosjed zvijezda je ovog dnevnog boravka, a mi vam donosimo kako ga “preseliti” u svoj dom

Nedavno smo vam pisali o predivnom domu mladog para koji nam se jako svidio, a potaknuti vašim pozitivnim reakcijama i upitima, u suradnji s Primom donosimo i shopping listu s artiklima pomoću kojih ćete ga lako iskopirati do zadnjeg detalja. Plavi trosjed svima nam je zapeo za oko, pa pogledajte gdje ga možete nabaviti po super cijeni.


Plavi trosjed dominira ovim malim dnevnim boravkom, ali i čitavim stanom. Ovaj komad namještaja u inače vrlo jednostavnu i smirenu paletu boja unosi dozu živahnosti i svježine. S obzirom na to da čitavim stanom prevladava drvo kao glavni materijal većine namještaja i ukrasa, ne čudi što je dizajnerica posegnula upravo za ovom osvježavajućom varijantom.

plavi trosjed
3D VIZUALIZACIJA: EWELINA BIAŁOBRZEWSKA

Ostatak je stana vrlo jednostavan. Pažnju još plijeni kultna stolica prepoznatljiva oblika koja predstavlja snažan stilski kontrast za plavi trosjed, ali i svega dvije-tri pomno odabrane slike s vrlo suvremenim i mladenačkim motivima.

Ostatak uređenja svedeno na je na minimum kako ne bi odvlačilo pažnju. Želite li iskopirati ovaj dnevni boravak, glavi element neka bude, baš kao i u ovom slučaju, plavi trosjed. Birajte baršunastu varijantu koja ovoj tamnoj nijansi daje dozu elegancije. Plava se odlično slaže s bojom drva, pa neka ovaj prirodni materijal krasi ostale veće komade namještaja kao što su TV jedinica, klub stolić, pomoćni stolić, pa čak i fotelja.

3D VIZUALIZACIJA: EWELINA BIAŁOBRZEWSKA

Kako biste ostali u zadanoj paleti boja, držite se bež, zemljanih i ostalih toplih neutralnih nijansi. Kada su u pitanju materijali, predlažemo da birate one tople i pomalo teške poput imitacije krzna, pamuka, čak i debljeg lana, a izbjegavajte one kao što je juta jer svojom izraženom teksturom ostavlja boho dojam.

Gore spomenutu kombinaciju boja i materijala možete, ako želite, učiniti luksuznijom odabirom manjih ukrasa u zlatnoj boji.

Inače, projekt uređenja ovog stana od 55 kvadrata potpisuje poljska dizajnerica Ewelina Białobrzewska iz studija 4 kąty a stół 5, a smješten je u Varšavi.

plavi trosjed
3D VIZUALIZACIJA: EWELINA BIAŁOBRZEWSKA

U nastavku donosimo super komade namještaja i ukrasa uz pomoć kojih ćete bez problema postići vrlo sličan look i u svom domu.

1. stropna svjetiljka Bali, Prima

2. ukrasna slika Organized, Prima

3. prekrivač Dubbo, Prima

4. trosjed na razvlačenje Talin, Prima

5. tepih Lindy, Prima

6. klub stolić, Bura, Prima

7. pomoćni stolić Nate, Prima 

8. ukrasni jastučić Emma 45 x 45 cm, Prima

9. pladanj za posluživanje Agata, Prima

10. ukrasna vaza, Kato 36 cm, Prima

11. ukrasna vaza, Marie 42 cm, Prima

12. tegla za cvijeće Sara, Prima


Opremate li dnevni boravak ili neku drugu prostoriju u svom domu, u Primi je trenutno u tijeku rasprodaja brojnih ukrasnih dodataka za dom brenda COCO maison.


PROMO

Komentari