Prije i poslije: novo, ljepše i privlačnije lice dnevnog boravka

U dnevnoj sobi mlade obitelji godinama nije ništa mijenjano. Poželjeli su ga obnoviti uz našu pomoć i unutar zadanog budžeta. Unatoč tom ograničenju, prostor je doživio veliku promjenu i zasjao u novom svjetlu

 

Primjer dnevnog boravka u domu mlade obitelji pokazuje kako se i s ograničenim budžetom može postići estetski i kvalitativni pomak u interijeru. Vlasnica Adrijana željela je unijeti promjenu u svoj boravak, naglasivši kako joj je bitno da se knjige, posuđe i ostale sitnice na staroj komodi smjeste na jedno mjesto i čine funkcionalnu cjelinu. Usto je svakako željela zadržati jednostavnu i lijepu bijelu podnu lampu i ormar iste boje u vintage stilu.

Stoga smo odlučili taj ormar kompletirati s policom istoga stila, dodati još jednu otvorenu policu za knjige i tako zadovoljiti vlasničine želje. No, prije toga odlučili smo osvježiti prostor novim bojama na zidovima. Postojećoj bijeloj sada smo dodali i smirujuću zeleno-plavu nijansu, a zidove smo ukrasili crtežima Adrijanina sina i malom metalnom policom. Stari drveni stol, čiji su rubovi prilično oštećeni zamijenili smo novim, modernijim u crnoj boji, dok zbog ograničenog budžeta nismo uspjeli obnoviti i podove koji su u prilično lošem stanju. Odlučili smo se za najbrži mogući makeover u vidu tepiha, koji je dobrim dijelom sakrio nedostatke i tako spriječio daljnje oštećenje.

 

Foto: Darko Mihalić

 

PRIJE

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

POSLIJE

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić
Komentari