ODMOR U MOČVARI: Shrekova koliba sada se može iznajmiti

Svatko sada može prenoćiti kod najpoznatijeg ogra na svijetu: koliba s travnatim krovom i namještajem od naplavljenog drveta iznajmljuje se putem Airbnba.


Shrekova močvara nalazi se u planinama Škotske, a u njoj je i čudesna koliba ispod panja obraslog gustom travom. Unutra je zemljani pod i jednostavan drveni namještaj, kako i priliči domu mirnog ogra. Kako piše na stranici Airbnb, gdje je objavljen oglas, kolibu ne iznajmljuje sam Shrek, već njegov najbolji prijatelj Donkey, koji je ostao u močvarama dok je Shrek otišao na Noć vještica.

FOTO: AIRBNB

Koliba može primiti do tri gosta. Prostor je otvorenog tlocrta s masivnim drvenim krevetom uz jedan zid. Na suprotnom zidu nalazi se kamin, kraj kojeg se nalaze stol i dvije drvene stolice.

FOTO: AIRBNB

Vanjski  bajkoviti izgled kolibe prate prilično originalni detalji: stolna lampa je u obliku ježa, a svijeća na stolu je od “svijeće od ušnog voska” (referenca na poznatu epizodu iz filma).

FOTO: AIRBNB

Gosti također imaju pristup depandansi koja se nalazi otprilike 20 metara od glavne kolibe. Prostor u blizini kuće omeđen je tablama s natpisima: “Ne ulazi”, “Čuvaj se ogra”, “Opasno po život”, iako je, naravno, ovdje potpuno sigurno boraviti.

FOTO: AIRBNB

Kuća će se moći rezervirati od 13. listopada. U sklopu objekta nalazi se vratar koji može organizirati obroke za goste, uključujući jutarnju kavu i vafle. “Ovaj prljavi, mahovinom prekriven otok u močvari savršeno je ugodno mjesto za bijeg od gradskog života i uživanje u ljepoti prirode”, stoji u najavi na Airbnb-ju. Prihod od Shrekove kolibe bit će doniran dobrotvornoj udruzi za djecu HopScotch.

FOTO: AIRBNB
Komentari