ŽUTA BOJA I LIMUNI: najljepši komadi za citrusni makeover doma

Žuta boja i limuni u interijeru? Može!

Ništa nas ljeti ne osvježava poput dobre limunade, zar ne? Isto je i s našim interijerima – tražite li način kako osvježiti svoja četiri zida, motiv limuna, kao i žuta boja učinit će čuda za vaš dom. Idealan su odabir želite li prostoru dati dašak potrebne vedrine i svježine u toplim mjesecima.

Foto: Urban Outfitters

Bilo da je riječ o dnevnom boravku, hodniku ili kojoj drugoj prostoriji, žuta će boja osvježiti interijer i pripremiti ga za topije dane. Ova vedra i vesela boja ne može proći nezapaženo i jednostavno se kombinira. To je čini odličnim odabirom za sve one koji traže način kako brzinski osvježiti svoj dom.

Foto: Morris & Co

BRZI MAKEOVER: osvježenje zastarjele blagovaonice kojom su dominirale jake boje

No, osim u interijeru, žuta boja odlično izgleda i u eksterijerima – odličan je odabir za vašu terasu ili balkon koji će momentalno zasjati u novom ruhu.

žuta boja u eksterijeru
Foto: Cote Maison

Motiv limuna i žuta boja sjajno izgledaju u kombinaciji s ratanom, jutom i drugim prirodnim materijalima ili bojama, što je čini odličnim odabirom za vašu terasu. Uskladite je s pletenim stolicama ili jutenim košarama, zasadite čak i manju lončanicu s limunima.

Ako želite, možete se primiti i boje pa ovom sunčanom bojom osvježiti neke staije komade namještaja ili pak pokoji zid u svom domu. Isto tako, možete i odabrati tapetu s motivom citrusa za posebnu dozu svježine i rustikalnog šarma.

Foto: the golden webshop

Posebno šarmantno izgledaju vaze i posude u obliku limuna, a za vidljivu i najbržu promjenu predlažemo da se oslonite na novu posteljinu za svoju spavaću sobu. Ovaj provjereni i stari trik uvijek pali, pa zašto ga ne biste iskoristili u svom domu.

Foto: Anna Morner prints
Foto: Urban Outfitters

U nastavku pogledajte naš odabir najboljih komada inspiriranih limunima za vaš dom!

Komentari