Najtoplija dobrodošlica

Iako se (još) svi ne bavimo turizmom, tijekom godišnjih odmora kućna vrata su često otvorena za obiteljske i prijateljske posjete.

Saznajte kako dom može vašim gostima pružiti iskrenu dobrodošlicu u stilu „osjećajte se kao kod kuće“.

Detalji čudo znače

Točne navike svih gostiju teško možemo znati, jer s njima ne živimo, stoga ne bismo trebali naprečac zaključivati koliko im je ručnika, deka i jastuka dovoljno za maksimalnu udobnost. Predlažemo da u lijepe košare ili na pomoćnu stolicu/klupicu uredno posložite dodatni par prekrivača, kupaonskih ručnika i čistih jastuka te svojim gostima jasno pokažete kako vam je njihova komocija na prvom mjestu.

Brzi snack pri ruci

Neki od nas se dižu ranu, drugi puno kasnije. Upravo iz tog razloga gosti se često duže zadržavaju u svojim sobama ujutro kako ne bi uznemiravali ukućane. Učinite im jutra ljepša tako da im u sobi ostavite mala pakiranja keksa, voće pa čak i kuhalo za vodu uz vrećice čaja ili kave.

Neka neki od najboljih hotelskih manira okrunjenih zvjezdicama postanu dio i vašeg gostoprimstva.

Za dugo i toplo sjećanje

Ne zaboravite ovjekovječiti zajedničko provedeno vrijeme brojnim fotografijama (i grupnim selfijima;) koje potom izložite u gostinjskoj sobi u obliku simpatične galerije koja će svaki put svjedočiti o dobrim provodima kakve samo s bliskim ljudima možete doživjeti.

 

Komentari