VRTNE KUĆICE SVE SU TRAŽENIJE: šarmantan i nezaobilazan dodatak svakom dvorištu

Vrtne kućice šarmantan su i pametan, ali prije svega funkcionalan način kako da sakrijete krupne stvari od pogleda, a da pritom i dobijete stilske bodove. Pronašli smo preslatke modele u Bauhausu.

 


Vrtne kućice san su mnogih, i to s dobrim razlogom. Romantične i šarmantne vrtne kućice odgovor su na sve – trebate li prostor za odlaganje alata, spremanje bicikala, uživanje na otvorenom ili pak prave vrtne zabave i proslave.

Manji modeli svakako su pouzdan i praktičan način kako i gdje spremiti mnoštvo alata na pregledan i uredan način. Pritom neće narušiti izgled vašeg eksterijera, dapače. Malene, a izgledom inspirirane starinskim kućama, bit će odličan dodatak u vrtu.

URBANI POVRTNJAK NA BALKONU? ZAŠTO NE! Imamo super primjer. 

vrtne kućice
Foto: Bauhaus

Oni veći modeli zahtjevaju i nešto veća dvorišta, no imate li na raspolaganju poveću kvadraturu, vrtne kućice odličan su izbor. Ne samo da mogu poslužiti za gore spomenuto spremanje stvari i pribora za uređenje dvorišta, već i kao pravi dnevni boravak ili blagovaonica na otvorenom.

Takvi veći modeli poslužit će vam kada poželite tijekom ljetnih mjeseci boraviti na otvorenom, umjesto u svoja četiri zida. Zaštitit će vas od sunca, ali i loših vremenskih uvjeta.

PRIJE I POSLIJE: inspirirajte se sjajnom transformacijom zapuštenog vrta i vrtne kućice

vrtne kućice
Foto: Bauhaus

Posebno su atraktivne i korisne uz bazene. Imate li vanjski bazen u svom dvorištu, ovakve kućice poslužit će vam za odlaganje stvari za kupanje, uvijek potreban hlad ili pak mjesto za odmaranje. Pritom, velika kvadratura jamči i da ćete imati sasvim dovoljno mjesta za spremanje svih potrebnih stvari za održavanje samog bazena.

Uredite plažu u vlastitom vrtu, dvorištu ili na balkonu

vrtne kućice
Foto: Bauhaus

Osim po veličini i funkciji, kućice se razlikuju i po stilu. Romantičari i oni skloniji rustikalnim i tradicionalnijim stilovima uređenja zasigurno će birati drvene modele, no to je daleko od jedinog izbora. Suvremenim stambenim objektima stilom će odgovarati metalne, plastične i limene varijante. One su prvenstveno funkcijom namjenjene za spremanje stvari dok neke drvene varijante nude i mogućnost boravka.

vrtne kućiceFoto: Bauhaus


Neovisno o vašim potrebama, namjeni, materijalu, pa i stilu koji želite, ovi mali vanjski objekti postoje u raznim varijantama od kojih ćete zasigurno pronaći nešto za sebe.


PROMO

Komentari