VOLITE KLASIKU, ALI I TRENDOVE? Pronašli smo prekrasna božićna drvca koja će biti odgovor na vaše želje

Centralno mjesto svakog doma u vrijeme blagdana, uz svečani stol, svakako je i božićno drvce pa stoga njegovu uređenju poklanjamo veliku pažnju. Obično se volimo držati tradicije te koristiti crvenu, zelenu te zlatnu i srebrnu boju… No, ponekad je dobro unijeti i neku stilsku promjenu!

 

 


Kada su božićni blagdani u pitanju, većina nas želi ostati vjerna tradiciji koja se ne ogleda samo u obiteljskim običajima i jelima koja spremamo, nego i načinu na koji ukrašavamo naš dom. Držimo se uvijek istih boja i težimo klasici, no s vremenom poželimo unijeti i neku promjenu, koja bi malo osvježila prostor i unijela nešto novo.

No, obično odustanemo, pribojavajući da tako ne narušimo duh klasike, tradicije i nostalgije za koje ipak želimo da dominiraju našim domom u božićno vrijeme.

 

Foto: MiCasa

Da biste barem malo modernizirali svoje božićno drvce ne morate se odreći klasičnog oblika drvca – nabavite drvce koje je nešto uže od standardnog, jer su takva sada jako popularna, a možete kombinirati dva, jedan do drugog.

Foto: Curated Interior

Isto tako, ne morate se odreći ni zelene i crvene boje ili pak klasičnih oblika kuglica i drugih dekoracija. Kao ni sjajnih ukrasnih vrpca i lampica. Jednostavno, postojećim ukrasima možete dodati neke nove. Primjerice, sjajnim kuglicama dodajte one sa sedefastim ili mat sjajem – iste boje ili u onoj koja odgovara postojećim kuglicama koje imate.

Foto: Planete Deco

Umjesto starih mašnice stavite nove, s modernijim uzorcima i kojima trake ostaju visjeti niz drvce. Također, možete zamijeniti i lampice – u trendu su sitne lampice s diskretnim svjetlom, kao i one u obliku zvjezdica i mjeseca.

Foto: Unsplash

Nadahnite se našim prijedlozima, u kojima će, vjerujemo, svatko pronaći nešto za sebe!

 

Komentari