Skandi Božić u Tanjinom domu: inspiracija prirodom bila je nit vodilja

Tanjin prekrasni dom u Novom Marofu, koji dijeli s dečkom Zvonkom i mačkom Oskarom uređen je u skandinavskom stilu, a božićne dekoracije savršeno su se uklopile u njega

 

 

Na svome profilu @tanja_home Tanja iz Novoga Marofa pokazala nam je kako izgleda njezin dom u božićno vrijeme. Dekoracije slijede dominantni stil uređenja koji je inspiriran skandinavskim dizajnom.

Naročito se to ogleda u dnevnom dijelu kuće od 90 četvornih metara – dnevnom boravku i kuhinji s blagovaonicom koje čine otvoren prostor.

Foto: Privatni arhiv

Kako nam je otkrila Tanja, većina dekoracija je od ove godine, dok su neke od prošle godine, no zajedničko im je da su izrađene njezinim rukama.

“Obzirom na to da sam veliki ljubitelj DIY projekata, svake godine mijenjam i nadopunjujem božićne dekoracije. Obožavam skandinavski stil uređenja pa u tom stilu biram i dekoracije”, ističe Tanja.

Foto: Privatni arhiv

Sve dekoracije su vrlo jednostavne i nenametljive te inspirirane prirodom.

“Budući da skandinavski stil uvijek preferira minimalizam i prirodne dekoracije, puno toga nalazim i u prirodi poput češera, mahovine, raznih grančica koje stavim u vazu i ukrasim lampicama”, kaže vlasnica.

Foto: Privatni arhiv

Pogledajte kako izgleda njezin boravak, kuhinja i blagovaonica u božićnom ruhu i inspirirajte se!

 

 

 

Komentari