IDEJE ZA UKRAŠAVANJE ULAZNIH VRATA: izdvojili smo 10 najljepših božićnih vijenaca

Vijenci su jedan od najdražih božićnih ukrasa i vrlo jednostavan, ali efektan način da gostima poželimo dobrodošlicu u svoj dom

 

 

Božić je vrijeme u kojem ukrašavamo baš svaki kutak doma pa tako i ulazna vrata. Možete ga kupiti ili izraditi sami, a u nastavku vam donosimo one koji su nas oduševili i nadamo se da ćemo vas inspirirati u pronalaženju vijenca koji će krasiti vaša vrata.

 


BUDITE KREATIVNI

Za početak jedna neobična i nimalo klasična dekoracija. Ako ovih blagdana želite nešto neuobičajenije dekoracije umjesto tradicionalnog vijenca, vrata ukrasite klizaljkama. Dodatno ih dekorirajte grančicama i sitnim kuglicama.

FOTO: COUNTRY LIVING / BRIAN WOODCOCK

 


DEKORACIJA OD PRIRODNIH MATERIJALA

Grančice ukrašene šišarkama, sušenim voćem i nekim od prirodnih materijala oduševit će minimaliste i ljubitelje prirodnih elementa i materijala u domu.

FOTO: COUNTRY LIVING / BRIAN WOODCOCK

 


VIJENAC OD GRANA MASLINE

Iako je, kada je riječ o granama maslina prva asocijacija Uskrs, možemo ih koristiti i za božićne dekoracije. Ukrasite ih dodatno mašnicom u boji koja prati ostatak dekoracija.

 

FOTO: COUNTRY LIVING / 100 LAYER CAKE

 


SNJEGOVIĆ NA VRATIMA

Za one koji žele izaći iz okvira, umjesto vjenčića, snjegović bi mogao biti sjajna ideja. Papir, ljepilo  i malo vremena i mašte sve je što je potrebno za ova ulazna vrata.

FOTO: COUNTRY LIVING / CREATIVE STAMPER SPO

 


BOŽIĆNI VIJENAC U TRADICIONALNIM BOJAMA BOŽIĆA

Grančice od jele ili smreke, ukrašene šišarkama i božikovinom među najpoznatijim sa simbolima Božića i božićnih dekoracija s kojima ne možete pogriješiti.

 

FOTO: COUNTRY LIVING / MICHAEL’S

 

 

Komentari