Donosimo 30 ideja za božićne darove

Ovog Božića razveselite ljubitelje dizajna (ili sebe) sitnicama koje ih sasvim sigurno neće ostaviti ravnodušnima. I neće završiti na listi rezervnih poklona za iduću godinu.

Vjerujemo da su mnogi od vas već krenuli u potragu za savršenim darovima kojima će krajem godine razveseliti članove obitelji, prijatelje ili kolege. Imate li među njima strastvene zaljubljenike u uređenje doma i ljubitelje dobrog dizajna, sve što vam treba je malo inspiracije i nekoliko smjernica da biste pogodili idealne božićne darove.

Božićni darovi trebali bi odražavati navike i ukus onoga kome su namijenjeni. Da bismo vam olakšali ovogodišnju potragu, izdvojili smo 30 ukrasa, sitnica i dodataka za dom za svačiji džep. Sigurni smo da im nitko neće moći odoljeti. Mirisne svijeće za ugodniji ambijent, zidni satovi s karakterom, okviri za fotografije koji čekaju nove uspomene, svijećnjaci za svećaniju atmosferu i još mnogo toga našlo se na našoj listi božićnih darova. Sve proizvode koje smo izdvojili potražite u našoj galeriji.

Pripremite dom za božićnu stmosferu
20 ideja za izradu božićnih ukrasa

Komentari