BLUE MONDAY: 20 divnih interijera koji će vam sigurno popraviti raspoloženje

Blue monday, odnosno najdepresivniji dan u godini pokucao nam je na vrata, a mi ćemo vam pomoći vratiti osmijeh na lice. Šareni interijeri upravo su lijek za kišni ponedjeljak, makar i samo na slici. Tko zna, možda vas neki od njih inspirira i na promjenu u svoja četiri zida.

Nakon prosinca koji nam je od prvog dana mamio osmijeh na lice svojim blještavilom, lampicama i blagdanskim raspoloženjem, stigao nam je siječanj. Lampice su se ugasile, blještavilo je nestalo, mnoge novogodišnje odluke već smo pregazili, stanje na računu nikad gore…mnogo je razloa zašto siječanj nije visoko na ljestvici popularnosti, a kad tome dodamo i Blue monday koji svake godine pada na treći ponedjeljak u mjesecu, recept za loše raspoloženje je tu.

Foto: Zara Home

Fantastičan skandinavski stan koji pršti bojama i šarenilom. Inspiracija mu je bila New York

Možda vam ne možemo riješiti probleme ili zaustaviti kišu, ali barem vas možemo oraspoložiti s malom galerijom veselih interijera. Jedan pogled na njih bit će sasvim dovoljan da vam makne tmurni izraz s lica. Veselih boja, razigranih uzoraka i detalja s karakterom ne nedostaje.

VESELO I FUNKCIONALNO: mali šareni dvosobni stan od samo 37 kvadrata

U nastavku pogledajte naš izbor šarenih interijera uz koje ćete lakše prebroditi Blue monday.

 

Komentari