NE ZNAMO KOJU ODABRATI: sve terase koje smo uređivali u emisiji „Tražimo dom“

Ljeti većina nas svaki slobodan trenutak želi provesti odmarajući na lijepoj, ugodnoj terasi ili balkonu. Pripremili smo za vas nekoliko ideja iz emisije Tražimo dom zahvaljujući kojima vaši balkoni i terase mogu postati boravci ili blagovaonice na otvorenom

 

 


Još uvijek ste u potrazi za idejama kojima biste (pre)uredili svoju terasu ili balkon? Kako ne biste previše lutali, nudimo vam sve u jednom mjestu! Iz prošle, 2. sezone emisije Tražimo dom s Mirjanom Mikulec izdvojili smo sva preuređenja terasa i balkona koji će vam biti izvor inspiracije.

Riječ je o eksterijerima koje je ekipa emisije preuređivala u sklopu stageinga, usluge koja nudi dotjerivanje prostora kako bi on privukao kupce svojim atraktivnim izgledom,

Kako je cilj emisije urediti prostore da se svide i našim kandidatima, ali i drugim potencijalnim kupcima, tako su naši arhitekti uz dio interijera osmislili i neka kreativna rješenja za eksterijer. Pogledajte ideje u nastavku!

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: ALMMIR FAKIĆ

Najbolji saveznik lijepe terase je zelenilo koje osim što će vas sakriti od pogleda pomoći će i u kreiranju male zelene oaze. Uz klasični odabir biljaka poput bambusa ili čempresa, dajte šansu i začinskom bilju. Lavanda, ružmarin i menta također mogu pronaći svoje mjesto na terasi  ako želite dašak prirode u svom domu.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Što se tiče odabira vanjskog namješta možete se odlučiti na namještaj od drveta no pripazite da bude od tikovine ili eukaliptusa. Za one koji naginju industrijskom stilu predlažemo setove od metala koji su već neko vrijeme trend u opremanju vanjskih prostora.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

Ono što vaš balkon ili terasa nikako ne bi smjeli postati jest skladište, odnosno mjesto za odlaganje nepotrebnih stvari.  Zato inspiraciju kako urediti vlastitu terasu pogledajte u galeriji!

 

Komentari