Predivna garsonijera u toplim zemljanim nijansama

Tople zemljane nijanse pravi su hit u interijerima, a pitate li se zašto, ova šarmantna i topla garsonijera definitivno je dobar odgovor.

 


Svi volimo odlične primjere malih prostora koji djeluju toplo, udobno i naprosto nas šarmiraju svojim dobro osmišljenim detaljima, a ovaj genijalan švedski stančić pravo je utjelovljenje svega navedenog. Stanom prevladavaju tople zemljane nijanse koje, u kombinaciji s prirodnim materijalima poput drva i pamuka, prostoru daju dozu prirodnosti i topline.

Posebno atraktivna je činjenica da se spavaća zona smjestila iznad dnevnog boravka. To je arhitektonskom i dizajnerskom timu stavilo dovoljno prostora da dnevni dio s blagovaonicom učine dominantnim, ali i dovoljno prostranim i udobnim.

RAPSODIJA ZEMLJANIH TONOVA: zaljubili smo se u ovaj mali dnevni boravak

 

Foto: Janne Olander, Stadshem

Kako većinom zidova i pojedinim komadima namještaja dominira topla bež boja, crna i bijela funkcioniraju kao akcenti. Tako su određeni elementi dekora prostora dobili na upečatljivosti, a najbolji su primjer crni blagovaonski stol, kao i bijele lanene zavjese.

Puno više od ukrasa: odaberite idealne zavjese za svoj dom

Osim spomenute baze koju čine bež, bijela i crna, prostor je začinjen i pokojim detaljem u smeđoj i crvenkastoj nijansi. Iako su prisutne u malim dozama, upravo su one prostoru osigurale idealnu dozu topline.

Foto: Janne Olander, Stadshem

 


Za završni dojam zaslužne su i slike na zidu u dnevnoj zoni koje svojim motivima vješto nadopunjuju postojeći kolorit i kombinaciju elemenata.

OD KAMENA DO TERRACOTTE: zemljane boje u interijeru za najudobnija četiri zida

 

Foto: Janne Olander, Stadshem

Dekoriranje stana potpisuje Gray Deco, a kako izgleda ostatak interijera provjerite u galeriji.

 

Komentari