RAPSODIJA ZEMLJANIH TONOVA: zaljubili smo se u ovaj mali dnevni boravak

Da su zemljane boje sve veći hit u interijerima sigurno ste već primijetili. Dokaz rastućoj popularnosti svakako je sve veći broj divnih novih interijera koji su okupani divnim i prozračnim prirodnim nijansama, a posljednji u nizu koji nas je definitivno osvojio upravo je ovaj divan mali dnevni boravak.

 

 

Dnevni je boravak jedna od najvažnijih prostorija u domu koja, napokon, najbolje odražava vaš stil, ukus, pa čak i karakter. Upravo zato volimo ovoj prostoriji pridati posebnu pozornost prilikom uređenja, a vođeni tom idejom i stilisti iza ovog osvježavajućeg i drugačijeg projekta osmislili su šarmantan i udoban bež dnevni boravak.

Svijetla, bež paleta boja posebno dolazi do izražaja pod svjetlošću koja dopire s prozora. Ujedno, ako ste slučajno sumnjali, ovaj je dnevni boravak još jedan dokaz da je prirodna svjetlost u interijeru jedan od osnovnih preduvjeta ljepote bilo kojeg prostora.

Posebno nam se sviđa kako ova topla bež nijansa na zidovima ne guši dnevni boravak zahvaljujući bijelim komadima namještaja i sivom tepihu. Oni su ti koji čine interijer prozračnijim, s dvjema hit sobnim biljkama.

Foto: Alvhem

 

Cijelu su kombinaciju, naravno, zaokružili detalji čiji odabir nipošto ne treba zanemariti ili prepustiti slučaju. Upravo su oni ti koji će prostoriji dati završni stilski pečat, a ova su četiri zida pravi dokaz da zaista mogu transformirati bilo koji prostor.

HIT UKRAS ZA DOM: ova je vaza iz H&M-a zaludila Instagram i Pinterest!

Foto: Alvhem

 

Inače, stiliziranje ovog dnevnog boravka potpisuju stilistica interijera Emma Fisher i Cream and Navy za švedski Alvhem.

 

Možda će vas zanimati i ovo:

IDEJE I SAVJETI: Donosimo 10 sjajnih prijedloga za dekoriranje omiljenog kutka u dnevnom boravku

ZABORAVLJENI KLASIK: visilice koje smo svi imali vraćaju se u modu

Komentari