Ljubav na prvi pogled: topao, ugodan i vedar obiteljski dom koji će vas oduševiti

Mladi par s djetetom nedavno je uselio u svoj moderni dom u kojem vlada prava obiteljska atmosfera i sve u njemu poziva na druženje i radost. Upravo to su htjeli i investitori kada su angažirali dizajnere iz Shoko studija

 

Moderni domovi sve rjeđe izgledaju kao mjesta na kojima bi netko rado boravio, osjećao se zaštićeno, ugodno i sigurno. No, ne i ovaj čije uređenje potpisuje poljski studio Shoko. Njihov zadatak bio je osmisliti dvoetažni interijer za mladu obitelj s djetetom koja je htjela da njihov dom bude mjesto na kojem će njegovi članovi voljeti najviše boraviti. I u kojem će se osjećati ugodno i opušteno, a istovremeno će sve biti funkcionalno i praktično. Dizajneri su upravo to i postigli, inspirirajući se boho stilom, čija  su osnovne crte nepretencioznost, životnost, šarenilo i spontanost.

U ovom domu boja, materijala, uzoraka i tekstura ne nedostaje i baš je to ono što mu daje poseban pečat. U donjoj etaži nalazi se dnevna zona s gostinjskim toaletom i prostranim hodnikom u kojem je ormarić za cipele, ali i ugradbeni ormar, a na katu tri sobe od kojih je jedna za sada neuređena i čeka svoje vrijeme odnosno proširenje obitelji.

Ostale dvije sobe su spavaonice – roditeljska i dječja, s tim da je glavna spavaća soba ujedno i radna. Jedan kutak vješto je iskorišten za radni prostor a vizualno je od ostataka sobe odvojen drugom bojom zidova. Dječja soba pravi je mali raj za djevojčice, prepunih mekih i nježnih pastelnih tonova, igračaka i lijepih komada namještaja prilagođenih uzrastu.

Dnevna zona sastavljena od kuhinje, blagovanja i boravka kombinacija je boho, klasičnog stila koji najbolje odražavaju štukature na zidovima te bijela kuhinja sa staklenim ormarićima te minimalizma koji se ogleda u rasvjeti, blagovaoničkom stolu te pripadajućim stolcima.

 

Komentari